27/04/2024

Βec Rawlings: Δεν παίζω με την Rousey γιατί θέλω τα χέρια μου άθικτα!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

To Fightsports. gr σε συνέχεια της επικοινωνίας του με τους αστέρες στις ΜΜΑ μίλησε με την Bec Rawlings που είναι πλέον επιλογή του Dana White για το UFC, ενώ απέκλεισε την μάχη με την Ronda Rousey, αφού πέρα από την διαφορά κιλών θέλει τα χέρια της άθικτα, όπως τόνισε!

« Νομίζω ότι είναι φανταστικό που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στο UFC και να δείξω στον κόσμο τι αξίζω», τόνισε αρχικά η σέξι αθλήτρια που τόνισε πως δεν προσπαθεί και είναι ο εαυτός της σε κάθε εμφάνιση.

«Δεν προσποιούμε κάποια άλλη, είμαι αυτή που βλέπετε και προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου», επεσήμανε η Bec που η ιδέα να κοντράρει την Ronda Rousey δεν την βρίσκει θετική.

« Είναι πολλά κιλά και παραπάνω κατηγορία από μένα. Δεν βλέπω οπότε να γίνεται κάτι τέτοιο… Α, και θέλω επίσης τα χέρια μου άθικτα και μακριά από την Ronda»!

Για το τέλος η Rawlings μίλησε για την καλύτερη αθλήτρια που έχει  αντιμετωπίσει, αλλά και αυτή που την δυσκόλεψε.

« Μου άρεσε ο αγώνας μου κόντρα στην Carla Esparza και έμαθα πολλά πράγματα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όσον αφορά το πιο δύσκολο παιχνίδι μου ήταν με την Mizuki  Inoue, διότι υπέφερα από τραυματισμό τρεις εβδομάδες και μπορούσα μόνο να κολυμπήσω και χτυπήσω στόχους και έγινε ο αγώνας πιο δύσκολος για μένα εκείνο το βράδυ και δεν έδειξα τις δυνατότητες μου».