25/04/2024

Βόμβα: Στο Ελληνικό Survivor o Conor McGregor!

Δεν άντεξε άλλο την κατρακύλα των διάσημων ο Conor McGregor που ενημερώθηκε για τις τελευταίες ήττες των Ελλήνων celebrities από τους άγνωστους μαχητές και ζήτησε επιτακτικά την είσοδο του στο reality επιβίωσης. 


Ο Ιρλανδός που είναι μεγάλος φαν του Survivor και συγκεκριμένα του Σώζων Παλαίστρου Χάρου, θεωρεί πως με την είσοδο του θα συνθέσει ένα αχτύπητο δίδυμο με στόχο να εξολοθρεύσουν τον «σατανά» της ομάδας ονόματι Εύη Σαλταφερίδου. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί η είσοδος του από τον Σάκη Τανιμανίδη ενώ λίγο πριν μπει δήλωσε:

«Δεν άντεχα άλλο να βλέπω την Δαλάκα να τρέχει για όλη την ομάδα και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο να κατηγορείτααι από τους συμπαίκτες του ότι τρώει πολλές καρύδες. Μπαίνω στο παιχνίδι με στόχο να διδάξω τι σημαίνει πραγματικός διάσημος και πως είμαι πιο όμορφος από τον Νικόλα Αγόρου», κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά την απόφαση του να μπει στο παιχνίδι, «παγώνουν» οι διαπραγματεύσεις με το UFC προς το παρόν, αφού δεν μπορούσε να αρνηθεί τα εκατομμύρια που του έταξε ο Τούρκος Ατσουν, ρίχνοντας πόρτα στον Dana White!

Το Fightsports.gr εύχεται καλή πρωταπριλιά σε όλους σας!