26/04/2024

Βόμβα στους Budo Fighters με νέο τμήμα MMA και επικεφαλής τον προπονητή του Werdum!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το κλειστό σεμινάριο BJJ και MMA που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις των Budofighters στην Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Εισηγητής ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής και δάσκαλος στην τέχνη του Brazilian Jiu Jitsu Ricardo Testai. Μόνιμος κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής πλέον και προπονητής των πρωταθλητών του UFC, o Ricardo Testai θεωρείται από τους καλύτερους δάσκαλους jiu jitsu και MMA στον κόσμο. 

Από το Λονδίνο και το UFC στις 17 και 18 Μαρτίου όπου έπαιζε ο αθλητής του Fabricio Werdum εναντίον του Volkov, ο Τestai ήρθε κατευθείαν στην Θεσσαλονίκη, στους BudoFighters του Νάσου Γλυκή, για ένα διήμερο σεμινάριο στο Jiu Jitsu και MMA. 

Το σεμινάριο ήταν πλήρες καθώς καλύφθηκαν όλες οι θέσεις των συμμετεχόντων. Σημαντική γνώση μεταδόθηκε στην σχολή του Νάσου Γλυκή και θα υπάρχει συνέχεια καθώς είναι στα σχέδια η δημιουργία τμήματος Brazilian Jiu Jitsu και MMA υπό την επίβλεψη του Testai. 

Από τον Μάιο θα ξεκινήσει το τμήμα και για τους πρώτους μήνες θα διδάσκει ο ίδιο ο Ricardo Testai. Ταυτόχρονο προγραμματίζεται σειρά σεμιναρίων σε σχολές σε όλη την Ελλάδα και σκάουτινγκ αθλητών με στόχο την Αμερική. Σημαντικό δίαυλο μάνατζμεντ αθλητών, άνοιξε ο Νάσος Γλυκής καθώς θα υπάρχει άμεση επικοινωνία με σημαντικά διεθνή promotion».

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε τον Νάσο Γλυκή με τον Τασο Νεραντζη στην ελευθέρα πάλη και τον Ricardo Testai, ολοκληρώνοντας οι τρεις τους το κομμάτι του MMA.