20/04/2024

Βασίλης Κακαρίκος – Στέφανος Αποστολάκης στο GFC 5!

Ένας από τους σπουδαιότερους  μαχητές τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με πάρα πολλές διακρίσεις και εντός της χώρας και εκτός, θα μπει στο κλουβί του GFC 5 στις 25 Ιανουαρίου. Ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στις νεότερες κατηγορίες και κάτοχος της διηπειρωτικής ζώνης της WAKO στο kickboxing, Βασίλης Κακαρίκος, ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα του με τις ΜΜΑ παίζοντας στην κορυφαία Ελληνική διοργάνωση απέναντι στον Στέφανο Αποστολάκη, έναν έμπειρο μαχητή με παρουσίες στο διεθνές και πανευρωπαϊκό στερέωμα τουKyokushin Karate και του Judo.

O “North” Κακαρίκος έχει ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό την απόφασή του να ξεκινήσει την καριέρα του στις ΜΜΑ αλλά και τις προπονήσεις του στο κομμάτι του εδάφους οπότε αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στο GFC 5.

Ο Στέφανος Αποστολάκης αγωνίστηκε πριν από ένα μήνα περίπου στο Cage Survivor ενάντια στο μεγάλο ταλέντο των Ελληνικών ΜΜΑ, Αλέξη Σαββίδη όπου ηττήθηκε με υποταγή, έχοντας όμως κληθεί να αντικαταστήσει τον προηγούμενο αντίπαλο του Σαββίδη μόλις μία μέρα πριν κατά την ζύγιση, όντας τελείως απροετοίμαστος. Αυτή τη φορά θα είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος για αυτή τη μεγάλη πρόκληση!

apostol

Οι δύο αθλητές υπέγραψαν με τον mr. GFC Γιώργο Βεντούρα και θα αγωνιστούν στα 70 κιλά με UFC Rules!

GFC 5, 25 Ιανουαρίου 2014 – Κλειστό του Tae Kwon Do

THE CAGE IS BACK!