20/04/2024

Βάζει Hunt ή Dos Santos στον Lesnar;

Το UFC ποντάρει πολλά στην υστεροφημία του «200» στο deal επιστροφής και μάχης του πρώην πρωταθλητή Brock Lesnar στις 9 Ιουλίου. Με ποιον όμως μπορεί να παίξει ο σούπερ σταρ στο co – main της βραδιάς αυτής; Η επιλογή δύσκολη εάν το UFC δεν θέλει να βάλει κανένα… βουνό μπροστά σε αυτή τη «ναυαρχίδα» τηλεθέασης όπως είναι ο Brock.

Απ’την άλλη πάντως που θα βρει το UFC, αντίπαλο στα… μέτρα του Lesnar από τη στιγμή που αυτός έχει να παίξει πέντε χρόνια ΜΜΑ. Σίγουρα ο Brock γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό ότι θα παίξει στο UFC 200, δεν το έμαθε κι αυτός από το MMAFighting, καθώς σ’ένα μήνα δύσκολα να ήταν πανέτοιμος. Έστω λοιπόν ότι ο πρώην πρωταθλητής να βρίσκεται σε προετοιμασία εδώ και ένα με ενάμιση μήνα. Ποιον του βάζεις αντίπαλο;

Ρίχνοντας μία πρόχειρη ματιά στη λίστα με τους heavyweight, πολλά από τα πρώτα ονόματα της κατηγορίας ή έχουν παίξει τώρα πρόσφατα ή είναι ήδη κλεισμένοι για παιχνίδι σύντομα. Πλην δύο όμως.

Ο Junior Dos Santos είναι ο πρώτος. Έχει να παίξει από τον Απρίλιο και βάσει προγραμματισμού αυτή τη στιγμή δεν έχει αντίπαλο για να παίξει σε κάποιο από τα επικείμενα event του UFC. Θα τον επέλεγε το ΜΜΑ promotion κόντρα στον Lesnar; Δύσκολο, γιατί μιλάμε για έναν πραγματικό… φονιά, άρτια προπονημένο και φουλ ενεργό μαχητή.

Ο δεύτερος που είναι ελεύθερος και έχει λάβει και εντολή σύμφωνα με τα Μέσα παλαιότερα από τον Dana να είναι έτοιμος για αγώνα, ειδικά στο UFC 200 εάν χρειαστεί είναι ο Mark Hunt. Κέρδισε πανεύκολα τον Frank Mir στις 20 Μαρτίου κι από τότε το όνομά του δεν έχει ακουστεί ξανά για μάχη.

Επίσης υπάρχει και ένα τρίτο όνομα που παίζει στη λίστα κι αν επιλεχτεί θα μιλάμε για ρεβάνς. Πρόκειται για τον puncher Shane Carwin που έχει να παίξει από το 2011, μετά από τις ήττες από Lesnar και Dos Santos. Το καλό του είναι πως όλες του οι νίκες έχουν προέλθει με νοκ – άουτ στον πρώτο γύρο. Δεν παίζει όμως από το 2011…

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr:

Werdum, Tyson και… Ronaldinho σε μάχη στη φυλακή

Ο… τζόγος δείχνει τη διαφορά πυγμαχίας και ΜΜΑ

6+1 ψυχικά… λαλα που έπαθες λόγω Dragon Ball

Κακουμπάβας για επιστροφή στο fightsports.gr