27/04/2024

Αrtem Lobov: Κάνετε λάθος που υποτιμάτε την πάλη του McGregor

O κολλητός φίλος του Conor McGregor, Artem Lobov, έκανε την δική του ανάλυση για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Khabib Nurmagomedov, ζώντας από κοντά την προετοιμασία του Ιρλανδού. 


«Είναι αλήθεια πως ο Khabib δεν έχει καθόλου striking αλλά είναι ψέμα πως ο McGregor δεν ξέρει να παλεύει. Μπορεί άνετα να παλέψει με τον Nurmagomedov. Φυσικά αυτό είναι το game plan του Khabib και δεν είμαστε χαζοί να κάνουμε το παιχνίδι του. Δεν θα πέσουμε στα χέρια του αμέσως αλλά να ξέρετε πως είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. 

Προβλέπω ο McGregor να τελειώνει το παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Δεν βλέπω τον Khabib ικανό να κάνει κάτι. Πάρτε παράδειγμα κάποια παιχνίδια που έχει δώσει. Με τον Iaquinta όταν χτυπήθηκαν ο Khabib δυσαρεστήθηκε.

Πήγε πίσω και έκλεινε τα μάτια του. Τα ίδια και με τον Michael Johnson. Όταν τον χτύπησε ο Khabib αδυνατούσε να τον πάει κάτω. Το κατάφερε μόνο και μόνο επειδή ο Johnson τον έπιασε σε γκιλοτίνα και πήγε μόνος το παιχνίδι κάτω. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος του.  Σίγουρα το μετανιώνει μέχρι σήμερα. 

Βλέπω τον McGregor και γνωρίζω το καλό timing που έχει και την πάλη. Δεν μπορώ να δω κάτι άλλο πλην της νίκης με διακοπή από τον McGregor», κατέληξε ο Lobov.