17/04/2024

Αύριο το UFC FN: Bigfoot vs Mir

Με το main event των απελπισμένων για νίκη «Bigfoot» Silva και Frank Mir να ξεχωρίζει στην κάρτα, θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ το UFC FN 61 από την Βραζιλία.
Ο Bigfoot Silva έχει 2 ήττες και 1 No contest μετά από σκάνδαλο ντόπινγκ στις τελευταίες τρείς μάχες του και θέλει οπωςσδήποτε την νίκη στην μάχη με τον Frank Mir για να είναι σίγουρος ότι θα παραμείνει στο UFC και την επόμενη μέρα. Από την άλλη μεριά ο πρώην πρωταθλητής τη διοργάνωσης Frank Mir έχει 4 ήττες στα 4 τελευταία ματς και αν τις κάνει 5 μπορεί και να αποσυρθεί τελείως από την αγωνιστική δράση.
Μέσα στο οκτάγωνο βλέπω το προβάδισμα να είναι στη μεριά του Βραζιλιάνου, ο Mir είχε πάντα πρόβλημα στο όρθιο αφού το σαγόνι του δεν είναι και το πιο ανθεκτικό και λογικά θα επιλέξει να πάει το παιχνίδι στο έδαφος. Όμως ο Bigfoot είναι πιο δυνατός και μπορεί να μην έχει το BJJ του Αμερικάνου αλλά δεν παύει να είναι και ο ίδιος μαυροζωνάς.

Έρχεται η μεγάλη μάχη! Ψηφίστε ποιος κερδίζει στο #superfight Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao

Στην υπόλοιπη κάρτα ξεχωρίζουμε ονόματα όπως ο πολύ εντυπωσιακός Edson Barboza με τον ανερχόμενο Michael Johnson, ο Rustam Khabilov επιστρέφει μετά την ήττα του από τον Benson Henderson ενώ και η Jessica Andrade επιστρέφει με μια αντίπαλο που δεν έχει την εμπειρία της και αναμένεται να πάρει την νίκη.
Δείτε όλη την κάρτα εδώ