25/04/2024

Αυτό το Conor ενάντια σε Floyd… ξεχάστε το και επίσημα!

ekptosiΜπορεί ο Conor McGregor να έβγαλε άδεια πυγμάχου στην Καλιφόρνια, και ένας δημοσιογράφος να το είχε προβλέψει πριν κάτι μήνες, αλλά το ήδη σχεδόν ανύπαρκτο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει ο Ιρλανδός τον Floyd σε ματς μόλις πήγε περίπατο.

Ο διευθυντής της αθλητικής επιτροπής της Καλιφόρνια που έδωσε την άδεια στον McGregor μίλησε με το Ringtv.com και ξεκαθάρισε ότι αυτό ήταν απλά επειδή ο Ιρλανδός έδωσε λίγα λεφτά και υπέγραψε μια αίτηση. Ο ίδιος δεν θα έδινε το ΟΚ στο να αντιμετωπίσει στο πρώτο του ματς τον Floyd ένας μαχητής που κάνει ντεμπούτο στην πυγμαχία όσο καλός και να είναι σε άλλο μαχητικό άθλημα.

«Δεν θα το επέτρεπα. Γιατί θα έπρεπε να δω σε τι επίπεδο είναι. Ίσως να γινόταν στο μέλλον η μάχη αλλά θα έπρεπε πρώτα να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται» εννοώντας ότι θα έπρεπε πρώτα να αντιμετωπίσει κάποιον πυγμάχο υψηλού επιπέδου αλλά όχι τόσο υψηλού όσο ο Floyd. «Δεν είναι ο Lomachenko» πρόσθεσε για τον McGregor.

Όπως καταλαβαίνεται ο Conor δεν θα ρίσκαρε να χαλάσει όλη του την σχέση με το UFC και να περάσει μήνες ή και χρόνια στα δικαστήρια για να παίξει …με τον Malignaggi ξέρω εγώ, που τον προκάλεσε σήμερα. Ο οποίος είναι αρκετά καλός για να τον κερδίσει αλλά όχι διάσημος για αν του φέρει τα λεφτά που δεν θα πάρει στο UFC. Αν δεν έχει εξασφαλισμένη την μάχη με τον Floyd και τα εκατομμύρια και όσο βγάζει ότι βγάζει στο UFC, δεν θα το ρισκάρει.