20/04/2024

Αυτό είναι το main event του κροατικού UFC!

Στις 10 Απριλίου και ημέρα Κυριακή το UFC θα πραγματοποιήσει event στη… γειτονιά μας και συγκεκριμένα στην Κροατία, άρα μιλάμε για ένα ΜΜΑ πάρτι στα Βαλκάνια. Αρκετά από τα παιχνίδια της βραδιάς έχουν ήδη «κλείσει» και μόλις πριν από λίγη ώρα το UFC ανακοίνωσε και το main event που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φανς. Η κορυφαία μάχη της κάρτας θα έχει «άρωμα» heavyweight καθώς θα αναμετρηθούν δύο κορυφαίοι της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Πρόκειται για τους Ben Rothwell και Junior Dos Santos. O πρώτος… τρέχει ένα σερί 4-0 το τελευταίο διάστημα στο UFC και προσφάτως υπέταξε τον Barnett με το «gogo choke» το οποίο είχε χρησιμοποιήσει και στην προηγούμενη μάχη του. Ο Ben είναι ένας καλός μαχητής με δυνατές νίκες όπως αυτή κόντρα στον Overeem και αγώνες όπως αυτόν κόντρα στον για αρκετό καιρό κυρίαρχο της κατηγορίας Cain Velasquez.

TO GOGO CHOKE

Απ’την άλλη ο Junior Dos Santos προέρχεται από ήττα κόντρα στον Overeem. Είναι παλιά… καραβάνα στις ΜΜΑ και διακρίνεται στην όρθια μάχη αφού όποτε βρει την ευκαιρία τιμωρεί άσχημα τον αντίπαλό του. Ο Βραζιλιάνος υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής της κατηγορίας ο Ben από την άλλη είναι επίδοξος πρωταθλητής άρα το κροατικό κοινό και όχι μόνο να έχουν την ευκαιρία να δουν μία σπουδαία μάχη στη γειτονιά του.

Όσον αφορά την υπόλοιπη κάρτα αυτή περιέχει επίσης δυνατά ονόματα και είναι η παρακάτω: 

Gabriel Gonzaga vs. Ruslan Magomedov

Bojan Mihajlovic vs. Francis Ngannou

Marcin Tybura vs. Timothy Johnson

Jan Blochowicz vs. Igor Pokrajac

Bartosz Fabinski vs. Nicolas Dalby

Damir Hadzovic vs. Mairbek Taisumov

Bojan Velickovic vs. Alessio Di Chirico