23/04/2024

Αυτός θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Χριστοδούλου στο GFC 5!

Ο εξαιρετικός Βούλγαρος μαχητής του MAX FIGHT Georgi Stoyanov θα έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τονTony Χριστοδούλου στο main event του GFC 5 στις 25 Ιανουαρίου.

Ο Stoyanov θεωρείται τα τελευταία χρόνια ο κορυφαίος Βαλκάνιος στα 70 κιλά με επίσημο ρεκόρ 17 νίκες με μόλις 2 ήττες, οι οποίες έχουν έρθει στην κορυφαία διοργάνωση M-1, όπου έχει και 1 νίκη.

Ο Βούλγαρος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος του Τόνυ Χριστοδούλου μέχρι στιγμής, σε Ελλάδα και Αμερική και δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγες μέρες, μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Grapplers Quest του Las Vegas, ο Stoyanov υπέγραψε συμβόλαιο με την σπουδαία ΜΜΑ διοργάνωση «Bellator» το οποίο θα τεθεί σε ισχύ το 2014 αμέσως μετά την μάχη του στο GFC!

Ιδιαίτερα δυνατή αναμένεται να είναι η μάχη αφού θεωρείται εξπέρ στο έδαφος και παραπάνω από ικανός να κοντράρει τον Χριστοδούλου και να δούμε μία σκληρή και αμφίρροπη αναμέτρηση που θα τραβήξει τα βλέμματα και από τα Μέσα του εξωτερικού.

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο πρόεδρος του GFC, Γιώργος Βεντούρας θέλει να προσφέρει στο ελληνικό κοινό ένα main event αντάξιο των κορυφαίων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Από τη μία ο έμπειρος Stoyanov που θα ανήκει σύντομα στο δυναμικό του Bellator, από την άλλη o ταλαντούχος Τόνυ που βρίσκεται πολύ κοντά στο UFC και θέλει όσο τίποτα αυτή τη νίκη για να δώσει τεράστια ώθηση στην καριέρα του.

Αυτό το main event κάθεται στην κορυφή μίας σπουδαίας κάρτας που ήδη με τις 4 πρώτες ανακοινώσεις έχει κλέψει τις εντυπώσεις αφού περιέχει μερικούς από τους κορυφαίους Έλληνες μαχητές ανά κατηγορία.

GFC 5, The Cage is Back, 25 Ιανουαρίου 2014 στο κλειστό του Tae Kwon Do.