25/04/2024

Αυτός είναι ο χρόνος ρεκόρ απόσυρσης και επαναφοράς του McGregor

Μόλις δέκα μέρες κράτησε η απόσυρση του Conor McGregor από την ενεργό δράση.


O Ιρλανδός την Πέμπτη ανακοίνωσε την επιστροφή του  ως συνήθως μέσω twitter και η διάρκεια που έμεινε στην «ναφθαλίνη» αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Notorious συνηθίζει να εκπλήσσει με τις ανακοινώσεις του, όμως τι ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει γνώμη; Το βασικό πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις του με το UFC είναι πως επιθυμεί να γίνει μέτοχος.

Ο Dana White ήταν κάθετος για το συγκεκριμένο θέμα και δήλωνε πως δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο. Τελικά φαίνεται πως γεφυρώθηκε το χάσμα και τώρα θα επιστρέψει, πιθανότατα για να αγωνιστεί το καλοκαίρι.

Οι επιλογές του

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Jon Kavanagh σε πρόσφατο twitter αποκάλυψε πως έχει κλειστεί το τρίτο παιχνίδι με τον Nate Diaz. Ο McGregor μετά από κάθε μεγάλη νίκη αθλητή(Cerrone, Masvidal, Pettis) δηλώνει πως θέλει να παίξει με τον εκάστοτε νικητή.

Στο μεταξύ η κόντρα με τον Khabib Nurmagomedov συνεχίζεται και η ρεβάνς είναι πάντα στο κάδρο. Δεν αποκλείουμε να προκύψει οτιδήποτε και να βρεθεί αυτός ως αντίπαλος του νικητή Holloway vs Poirier. Το αουτσάιντερ είναι ο Tony Ferguson.