25/04/2024

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα γίνει το Σαββίδης vs Μιχαηλίδης

Ένας τραυματισμός στον καρπό δεν θα επιστρέψει στον Αλέξη Σαββίδη να κοντραριστεί με τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη στο MMA Challenge Pro. 


Οι αστραπιαίες κινήσεις όμως του promotion κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο το κενό και έφεραν τον συναθλητή του Μπερνάντο Σοπάι απέναντι στον Μιχαηλίδη. Διαβάστε την ανακοίνωση του promotion για το περιστατικό:

«Ο Μπερνάντο Σοπάι δηλώνει ετοιμοπόλεμος να αντιμετωπίσει τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη ανεβαίνοντας κατηγορία. Μεγάλη αλλαγή στον αγώνα Σαββίδης- Μιχαηλίδης.

Μετά το κάταγμα που υπέστη ο Αλέξης Σαββίδης στον καρπό του και μετά την παρότρυνση των ορθοπεδικών του να μην αγωνιστεί με μεγάλη του λύπη και απογοήτευση ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί με τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη. Αυτά είναι τα άσχημα νέα.

Τα ευχάριστα είναι ότι με άμεσες κινήσεις ο προπονητής του Αλέξη Σαββίδη Γιάγκος Πολατίδης πρότεινε τον άλλο αστέρα των μικτών πολεμικών τεχνών που διαθέτει στο οπλοστάσιο του Μπερνάντο Σοπάι, ο οποίος είναι ο πρωταθλητής και κάτοχος της ζώνης του MCP στην κατηγορία έως 62 κιλά. Ακόμα μία ματσάρα προκύπτει στην ήδη σούπερ δυνατή κάρτα του MCP».