08/05/2024

Αυτός είναι ο Ιρλανδός Eddie Alvarez (BINTEO)

Ίσως σας φανεί λίγο περίεργο, αλλά το main – event του UFC  205 εκτός από ντέρμπι τίτλου είναι και ντέρμπι μεταξύ Ιρλανδών! Ναι, του Conor McGregor και του Eddie Alvarez μην μπερδεύεστε. 

Εντάξει, ο Conor είναι Ιρλανδός αυτό δεν χωράει συζήτηση, αλλά ο Alvarez;  Κι όμως ο Αμερικανός από το Πουέρτο Ρίκο είναι και μισός Ιρλανδός από την πλευρά της μητέρας του.

Σε παλαιότερη συνέντευξη μάλιστα ο lightweight πρωταθλητής μιλάει για την καταγωγή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πώς να μην γίνω πρωταθλητής; Πώς να μην είμαι μαχητής; Η καταγωγή μου τα μαρτυράει όλα γιατί είμαι από το Πουέρτο Ρίκο και έχω και ιρλανδικές ρίζες. Τέλειο μείγμα για να είσαι fighter…»

Ο Eddie συνέχισε αναφέροντας: «Δεν ντρέπομαι καθόλου για τις ρίζες μου. Στο Πουέρτο Ρίκο έχουν εμφανιστεί μερικοί από τους καλύτερους μαχητές σε όλα τα ήδη και οι Ιρλανδοί είναι γεννημένοι με το χάρισμα της μάχης».

Όσον αφορά τον Alvarez μιλάμε για έναν φοβερό fighter που έχει καταφέρει να γίνει πρωταθλητής στα δύο μεγάλα σόου Bellator και UFC. Μπορεί να τον έχει επισκιάσει ο McGregor, αλλά όσοι ξέρουν από ΜΜΑ γνωρίζουν ότι το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου ίσως να μην είναι και το ευκολότερο της καριέρας του Ιρλανδού πρωταθλητή της featherweight κατηγορίας.

https://www.youtube.com/watch?v=8aCoLQiJdIc