02/05/2024

Αυτός είναι ο αντίπαλος του Γιώργου Πασχαλίδη στο ACB 24!

Τον Ρώσο Yusuf Raisov Θα αντιμετωπίσει ο Γιώργος Πασχαλίδης στο ACB 24 στην Ρωσία στις 24 Οκτωβρίου και από ότι βλέπουμε στον τελευταίο του αγώνα θα είναι δυνατή πρόκληση. Ο Raisov δείχνει πολύ καλά στοιχεία και στο όρθιο και στο έδαφος.

Βλέπωντας στο ρεκόρ του (6-0)  ότι έχε 3 νίκες με υποταγή και μόλις 1 με ΚΟ νόμιζα θα είναι πιο καλός στο εδαφος, αλλά τουλάχιστον στον τελευταίο αγώνα του έδειξε καλή πυγμαχία, με καλή άμυνα και δυνατά και εκρηκτικά χτυπήματα. Μάλιστα το μενού είχε και λίγα αλλά επικίνδυνα λακτίσματα. Φαίνεται να έχει δουλέψει πολύ την πυγμαχία του .

Η ικανότητά του στο έδαφος φάνηκε από τον πρώτο γύρο όταν στην προσπάθεια του αντιπάλου για το Takedown, του πήρε την πλάτη πολύ όμορφα, παραλίγο να πάρει το choke και μετά πέρασε σε θέση Mount όπου είχε ground and pound μέχρι που τελείωσε ο γύρος.

Το καλό είναι ότι και ο Πασχαλίδης θα είναι πρόκληση για τον Ρώσο, είναι πολύ καλός παλαιστής, έχει το έδαφος και είναι επιθετικός και σκληρός και στην όρθια μάχη. Ο Ρώσος φαίνεται να τρώει πιο εύκολα τα low kicks και ίσως και τα Takedowns. Τουλάχιστον από ότι φάνηκε στον προ προηγούμενο αγώνα του Αναμένεται πάντως ωραία μάχη και με την νίκη για τον Έλληνα μαχητή!

(Στο βίντεο είναι αυτός με το ξυρισμένο κεφάλι)

https://www.youtube.com/watch?v=cArSleMpepE