28/03/2024

Αυτόν θέλει για αντίπαλο του Conor o Dana White

Αναφέροντας πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ McGregor και Mayweather βρίσκονται στο πουθενά, ο πρόεδρος του UFC αποκάλυψε ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ιρλανδού στο UFC. 


Απέχουμε μόλις μία εβδομάδα από το UFC 209 και πριν οι δύο κορυφαίοι διεκδικητές της lightweight κατηγορίας, ο Khabib Nurmagomedov και ο Tony Ferguson (σ.σ. η ανάλυση του αγώνα) να μπουν στο κλουβί για την interim ζώνη και τον νικητή εξασφαλίζει το δικαίωμα να χτυπηθεί με τον πρωταθλητή Conor McGregor.

Κάπως έτσι έχει το πλάνο στο μυαλό του και ο ίδιος ο πρόεδρος του UFC, Dana White ο οποίος μίλησε στο TMZ, τονίζοντας ότι περιμένει ο επόμενος αγώνας του Ιρλανδού πρωταθλητή να γίνει στις μεικτές πολεμικές τέχνες και με αντίπαλο έναν εκ των Nurmagomedov ή Ferguson!

«Αυτοί οι τύποι μισούν ο ένας τον άλλο… Είμαι σίγουρος πως θα γινόταν φοβερός αγώνας και με νόημα» είπε ο πρόεδρος του UFC.

Πάντως, από την πλευρά του Conor δεν έχει διαρρεύσει τίποτα όσον αφορά την υπεράσπιση της ζώνης του αλλά περισσότερο για τον Mayweather και για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να συμβεί αυτό το ματς κάποια στιγμή στο μέλλον.

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

 Ο μύθος του Έλληνα με τα καλύτερα λακτίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάει για χρεωκοπία ο Floyd (;)

Πόσα αντιντόπινγκ τεστ έκανε ο McGregor μέσα στο 2016; Ποιος ο «βασιλιάς» στους ελέγχους;