25/04/2024

«Αυτοκρατορικό» μήνυμα για το Khabib – McGregor

O πρόεδρος των ΜΜΑ στη Ρωσία Fedor Emelianenko μίλησε σε δύο διαφορετικά Μέσα της πατρίδας του λέγοντας ότι ο Nurmagomedov αξίζει να παίξει για τον τίτλο.


Το δικαίωμα για να διεκδικήσει τον τίτλο της κατηγορίας του έχει στο 100% ο Khabib Nurmagomedov σύμφωνα με τον θρύλο των ΜΜΑ Fedor Emelianenko: «Ο Khabib δικαιούται εδώ και αρκετά χρόνια την ευκαιρία για τον τίτλο. Τα’χει κάνει όλα σωστά στην καριέρα του και πρέπει να του δοθεί αυτή η ευκαιρία…»

Υπενθυμίζουμε πως μέσα στην εβδομάδα ο Ρώσος ανέφερε ότι κατά 90% θα παίξει με τον Ferguson. Στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι ο Tony έχει θέματα με το συμβόλαιό του στο UFC και εν συνεχεία έγινε γνωστό ότι ο Khabib και ο πατέρας του είπαν «όχι» στον Jose Aldo ζητώντας ή τον Ferguson ή τον Cerrone σε μάχη welterweight μάχη όμως τον «cowboy».

Στο δεύτερο Μέσο που μίλησε ο Fedor εκθείασε και τους δύο fighter τονίζοντας ότι αν παίξουν θα δώσουν ένα καταπληκτικό ματς στον κόσμο: «Ο Ιρλανδός είναι τρομερός στην όρθια μάχη και ο Khabib μάστερ στην πάλη και το έδαφος. Εάν κλείσουν αυτό τον αγώνα είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τον απολαύσει.»