29/03/2024

Αυτή είναι η λίστα με τους πιο δημοφιλείς μαχητές της χώρας στο instagram

Βασικό κριτήριο του Fightsports.gr είναι να αγωνίζονται, να έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από την Ελλάδα και φυσικά οι ακόλουθοι τους στο Instagram.


Πάμε να δούμε την λίστα με τους πιο δημοφιλείς μαχητές στο instagram αυτή την στιγμή.

Φλοριάν Μάρκου

Ο TNT που ξεκίνησε το kickboxing στην Ελλάδα και στην ομάδα του Armagos Gym κάνει πλέον καριέρα στο εξωτερικό ωστόσο οι φανς του βρίσκονται τόσο στην χώρα μας, όσο και στην Αλβανία.

Έχει ισχυρή fan base και απόδειξη είναι πως μονίμως τα νούμερα στα άρθρα που τον αφορούν είναι υψηλά. Έχει 297.000 ακόλουθους στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

FLORIAN TNT MARKUUUUUUUUUUU

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florian Tnt Marku (@florianmarku) στις

Ρόμπερτ Ογκανεσιάν

Άλλος ένας μαχητής του Armagos Team που φιγουράρει στην λίστα είναι ο Ρόμπερτ Ογκανεσιάν. Με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό του και με το επιθετικό στυλ που τον διακρίνει έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μαχητές της χώρας. Οι 15.500 ακόλουθοι είναι ενδεικτικοί.

Νίκος Κόσμας

Ο Έλληνας Καρατέκα που αγωνίστηκε πριν από λίγους μήνες στο Karate Combat είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Έχει 15.300 ακόλουθους στο Instagram και μία σπουδαία καριέρα μπροστά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Preparation is the Key to Success. 🗝 #preparation #karate #martialarts #karatecombat #sport #fitness #mma #motivation #TheFlash #TeamKosmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Kosmas (@kosmasnikos) στις

Παύλος Καπώνης

Το «διαμάντι» του Ελληνικού Muay Thai ήταν αναμενόμενο να είναι στην λίστα. Και το έχει πετύχει αυτό με τους σπουδαίους αγώνες και τις ζώνες που έχει κατακτήσει στο εξωτερικό.

Τελευταία έχει κυρίως τον ρόλο του promoter-προπονητή όμως γνωρίζουμε πως το επόμενο διάστημα ίσως επιστρέψει στο ρινγκ για υπεράσπιση ζώνης! 14.800 οπαδοί του Καπώνη είναι ένα καλό δείγμα της δημοφιλίας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

WMC I-1 World Muaythai Championship #Diamondcamp #Muaythai #champions #boxinglife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Kaponis (@pavlos_kaponis) στις

Γιώργος Πιλίδης

Το παιδί-θαύμα της Ελληνικής πάλης είναι ένας πολύ αγαπητός αθλητής. Οι αγωνιστικές του ικανότητες τον έχουν κάνει στα μάτια του κόσμου δημοφιλή και έχει 10.600 ακόλουθους στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#stoiximangr #iroesgr #proudsponsor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Pilidis (@pilidis.1) στις

Αξίζει να σημειώσουμε πως δημοφιλείς είναι και οι Καλέργη και Ζαμπίδης που έχουν από 164.000 και 53.600 ακόλουθους αντίστοιχα ωστόσο είναι εκτός αγωνιστικής δράσης.

Δυνατή fan base έχουν και οι Ηλιάδης και Μουρούτσος με 98.400 και 40.800 αντίστοιχα. Στην λίστα των εκτός δράσης είναι και ο Γιώργος Κατσινόπουλος με 29.200.