26/04/2024

«Αυτή είναι η αδυναμία του Conor Mcgregor»

ekptosiΤο αδύναμο σημείο του Conor Mcgregor εντοπίζει ο επόμενος αντίπαλος του και Lightweight πρωταθλητής Eddie Alvarez με συνέντευξη του στο FLO COMBAT:

«Ουσιαστικά, ο Conor είναι καλός μαχητής. Πιθανότατα κάνει πολλές ασκήσεις και τεχνικά είναι πολύ καλός αλλά για μένα, στη μάχη μετά από ένα σημείο, η τεχνικά δεν παίζει τόσο ρόλο σε μια μάχη για την ζώνη.  Εκεί έχει σημασία η θέληση, το πνεύμα και το πάθος να κερδίσεις την μάχη.

Νομίζω αυτό είναι το βασικό συστατικό ενός πρωταθλητή και δεν νομίζω ότι το έχει. Ειλικρινά αυτό νομίζω οτι δεν έχει. Είναι πολύ τεχνίτης, είναι ένας καθαρός, καλός μαχητής για έναν γύρο , ένα γύρο και μισό, αλλά όταν πας πιο βαθιά στον αγώνα, τον έχουμε δει όλοι σε δύσκολες στιγμές και δεν είναι καλός. Δεν μοιάζει με πρωταθλητής. Δεν μοιάζει με κάποιον που είναι διατεθειμένο να φάει και ξύλο και να επιστρέψει ακόμη περισσότερο.» 

Οι δύο τους θα συναντηθούν στο main event του UFC 205 στην Νέα Υόρκη σε μια ιστορική βραδιά για το UFC που επιστρέφει στην συγκεκριμένη πόλη μετά από πάρα πολλά χρόνια.