18/04/2024

Αυτά είναι τα τέσσερα κορυφαία MMA παιχνίδια του 2018

Μπορεί να διανύουμε μόλις τον τέταρτο μήνα του 2018 ωστόσο έχουμε προλάβει να δούμε στο UFC τέσσερις ματσάρες που άφησαν εποχή. 


Poirier vs. Gaethje

Ξεκινάμε με το πιο πρόσφατο παιχνίδι που χάρισε σπουδαίες στιγμές και κέρδισε τους φανς. Ο εντυπωσιακός Poirier επικράτησε του αξιόμαχου Gaethje σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο UFC και σίγουρα ένα εκ των κορυφαίων της σεζόν. Tο ιδιαίτερο σε αυτό το ματς ήταν οι εναλλαγές κυριαρχίας των δύο αθλητών, η θέληση που έδειξαν και τα θεαματικά χτυπήματα που επιχείρησαν.

https://www.youtube.com/watch?v=tFeBkwlLTIA

Namajunas vs Jedrzejczyk 2

Ναι αυτό το ματς έγινε από το αγαπημένα μας και ο λόγος είναι πως οι δύο αυτές γυναίκες είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω. H Namajunas με το ολοκληρωτικό της στυλ και η Joanna με την εκρηκτική της πυγμαχία, έδωσαν ένα σπουδαίο παιχνίδι στο κοινό που πήγε στην απόφαση υπέρ της Thug Rose. Ποιος δεν θέλει να δει και τρίτο παιχνίδι;

https://www.youtube.com/watch?v=JZUC4dj23SY

Miocic vs Ngannou

Περιμέναμε πως οι δύο αθλητές θα έχουν «πόλεμο» και δικαίωσαν με το παραπάνω τις προσδοκίες μας. Το πολύ καλό ξεκίνημα του Ngannou διαδέχτηκε το πολύ καλό πλάνο του Miocic που όταν κουράστηκε ο Αφρικανός πήρε τα ηνία. Δικαιότατη νίκη για τον πρωταθλητή.

https://www.youtube.com/watch?v=Jzg1ArmMqCY

Zabit Magomedsharipov vs Kyle Bochniak

Λίγο πιο άγνωστοι από τους παραπάνω μαχητές όμως οι δύο τους έδωσαν ένα τρομερό παιχνίδι μπροστά στο κοινό. Ο φανταστικός Zabit Magomedsharipov επικράτησε του σκληρού Kyle Bochniak και υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που σηκώθηκε όλο το γήπεδο και χειροκροτούσε.

https://www.youtube.com/watch?v=asvAv7F4g9Q

Εσείς μπορείτε στα σχόλια από κάτω να ψηφίσετε ποιο είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι έως τώρα το 2018.