16/04/2024

«Αστεία η ρεβάνς μου με McGregor, θέλω τίτλο!»

Για τη ρεβάνς του με τον Conor McGregor, αλλά και μία μάχη τίτλου που θεωρεί πως δικαιούται μίλησε ο άνθρωπος του τελευταίου μήνα Nate Diaz.

«Είναι αστεία η ρεβάνς μου με τον McGregor. Είναι τρελό θα έλεγα… Έχω χάσει τόσες φορές με απόφαση και μία ρεβάνς δεν μου έχουν δώσει ποτέ εμένα. Μου τη δίνουν τώρα που κέρδισα! Γιατί ας πούμε δεν κανόνισαν ένα παιχνίδι του McGregor με τον Aldo;»

Ο Diaz σημείωσε πως ο McGregor έπεσε θύμα του όχι μέσα στο οκτάγωνο, αλλά και γενικά ο Nate θεωρεί πως δούλεψε τον Ιρλανδό και πήρε απ’αυτόν αυτά που ήθελε: «Λένε πως θα κάνουμε μία ρεβάνς που έχει νόημα. Τότε πρέπει να πάρουν τον Aldo τηλέφωνο. Έχει πλάκα πάντως…»

Ερωτηθείς για την έκβαση της μάχης του με τον πρωταθλητή του UFC στις αρχές του Μαρτίου και το… σκοράρισμα του Conor που του πέτυχε ένα takedown o Diaz είπε: «Έφαγε μερικές δυνατές και ήταν ήδη τελειωμένος όταν πήγαμε κάτω.»

Όσον αφορά το μέλλον του και πέρα από τον Conor McGregor ο Nate Diaz αποκάλυψε τον μεγάλο του πόθο: «Δικαιούμαι να πάρω έναν αγώνα τίτλο και ότι γίνει. Θέλω να το κάνω!»

xartis

Διαβάστε περισσότερα νέα στο fightsports.gr: 

«Άκυρο» στον Vin Diesel ο McGregor για το «UFC 200»

Ετοιμάζει επιστροφή με Golovkin o Mayweather;

ΣΟΚ: Έβαλαν Μουσουλμάνο μαχητή να πανηγυρίζει κάνοντας το σταυρό του!