26/04/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HELLAS TOP TEAM-CSW ΑΠΟ ΤΟ GLADIATORS 2 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στις 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο η διοργάνωση GLADIATORS 2 – THE CASTLE με αγώνες mma, kick-boxing, muai-thai . Η συμμετοχή της HELLAS TOP TEAM – CSW ήταν με δύο αθλητές τους Λασκαρίδη Χρήστο και Μπρικένο Σκουρτάι.

Ο Λασκαρίδης σε έναν αγώνα όπου είχε όρθια μάχη ,takedowns, ground pound επιβλήθηκε του Κύπριου Φιλινγκαρίδη Βλαδίμηρου μετά από τρεις γύρους στα σημεία.

Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα κυριαρχούσε στην όρθια μάχη ενώ δεν ανησυχούσε στην μάχη στο έδαφος, κάνοντας μάλιστα στον δεύτερο γύρο ένα δυνατό ground pound με σκοπό να τελειώσει τον αντίπαλό του. Μετά τον αγώνα δήλωσε : «Έκανα έναν αγώνα συντηρητικό γιατί ήθελα την νίκη,θα μπορούσα να γίνω περισσότερο θεαματικός.»

Ο Μρικένο “ the Blade” Σκουρτάι καθώς οι αθλητές κλήθηκαν τελευταία στιγμή να αγωνισθούν ,με ελάχιστη προετοιμασία αντιμετώπισε τον πολύ πιο έμπειρο αντίπαλό του Κλεόβουλο Λουκαίδη και έχασε στα σημεία μετά από τρείς γύρους .

Ο Κένο δήλωσε μετά τον αγώνα: «Πήγα στον αγώνα με τρείς προπονήσεις και έχοντας μία αποχή δύο χρόνων από προπονήσεις στις mma και το grappling. Ήξερα ότι ο αντίπαλός μου είναι έμπειρος και έτοιμος γι αυτόν τον αγώνα και γνώριζα ότι θα μπορούσα να χρεωθώ με μία ήττα.

Την επόμενη φορά όμως μαζί με την ομάδα μου και τον δάσκαλό μου Δημητρίου Δημήτρη θα είμαστε έτοιμη για ένα αγώνα σε κλουβί και στην κατηγορία των -66 kg»

katsinopoulos-768x230