19/04/2024

Απολύεται… ψαρούκλες και τον Penn θέλει να κάνει «μπούκλες»

Διαβάσατε νωρίτερα στο fightsports.gr πως ο αγαπημένος «Korean Zombie» κατά κόσμο Chan Sung Jung…  απολύεται από τον κορεατικό υποχρεωτικό στρατό και μετά από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας από το κλουβί επιστρέφει. Ζήτησε και αντίπαλο με όνομα και επίθετο!

Ποιον θέλει ο Zombie; Τον μαχητή… γιοφύρι της Άρτας BJ Penn που όλο κλείνει αγώνες το πρωί και όλο αυτές διαλύονται!

Μιλώντας στο MMAFighting ο Κορεάτης «αναρχικός» μαχητής εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει με τον Penn. Σύμφωνα με τον Chan αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για όλους τους featherweight τώρα που προσπαθεί τουλάχιστον ο BJ να παίξει στην κατηγορία αυτή.

Ο Sung Jung λέει: «Νόμιζα πως έχασα την ευκαιρία μου να παίξω με τον Penn όταν ανακοίνωσαν τον Lamas. Το παιχνίδι ακυρώθηκε λόγω τραυματισμού του BJ. Υπολογίζω πως θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη ενεργό δράση όταν θα είναι έτοιμος κι αυτός, άρα θέλω πολύ να παίξω μαζί του.»

Υπενθυμίζουμε πως ο Zombie αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 3 Αυγούστου του 2013, χάνοντας από τον Jose Aldo στον τέταρτο λόγω τραυματισμού. Είναι μόλις 29 ετών κι εφόσον είναι ο μαχητής που είδαμε στις τελευταίες του μάχες τότε σίγουρα πρόκειται για την… αυγή ενός νέου σήριαλ στη συγκεκριμένη κατηγορία που έχει αρχίσει να μοιάζει με σαπουνόπερα.