24/04/2024

Απογοητευμένος ο Miocic, σταματάει τους αγώνες μέχρι νεωτέρας…

Ο πρωταθλητής της heavyweight κατηγορίας δεν έχει καμία διάθεση να υπερασπιστεί τον τίτλο του σύντομα όπως αποκάλυψαν βασικά στελέχη της ομάδας του σε ξένα ΜΜΕ. 


Δεν πρόκειται να δούμε τον Stipe Miocic να υπερασπίζεται σύντομα τη ζώνη του απέναντι σε κάποιους από τους διεκδικητές της βαριάς κατηγορίας.

Ο μαχητής από το Cleveland με ρίζες από την Κροατία είναι πολύ απογοητευμένος με το UFC εξαιτίας των αμοιβών που του ορίζει στα ματς του…

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο Miocic και στις δύο υπερασπίσεις που έκανε με Overeem και Junior dos Santos πήρε λιγότερα χρήματα από τους διεκδικητές και το UFC καμία φορά δεν του’χει ζητήσει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου που τους «δένει» τα τελευταία χρόνια.

Ο Stipe και η ομάδα του θεωρούν ότι και εντυπωσιακοί είναι στα παιχνίδια τους και κόσμο συγκεντρώνουν τηλεοπτικά και απαιτούν ο πρωταθλητής να λαμβάνει αυτά που πραγματικά του αξίζουν.

Πάντως, το UFC έχει θέματα κι ας φαίνονται… λαμπερά τα πράγματα! Έχει χάσει αρκετούς πρωτοκλασάτους μαχητές οι οποίοι μετακομίζουν στο Bellator, απελευθερωμένοι από αναγκαστικές χορηγίες.