26/04/2024

Απηυδισμένος ο Aldo θέλει ξύλο του δρόμου με τον McGregor

Το μυαλό του Jose Aldo είναι κολλημένο στις 12 Δεκεμβρίου του 2015 όταν πρόλαβε να κοιτάξει τον Conor McGregor για 13 δευτερόλεπτα και μετά έπεσε ΚΟ χάνοντας τη ζώνη και το αήττητο σερί 11 ετών που κουβαλούσε.

Τι κι αν ο Βραζιλιάνος παίζει με τον Edgar στο «UFC 200» οι σκέψεις και τα θέλω του είναι μακριά απ’αυτό το παιχνίδι και το δείχνει κιόλας.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του UFC 198 σήμερα στην Curitba της Βραζιλίας ο Aldo ρωτήθηκε για τον Edgar, αναφέροντας χαρακτηριστικά στις 9 Ιουλίου θα περάσει πάνω απ’αυτόν και μετά στοχεύει αποκλειστικά στον McGregor έστω κι αν τελικά χρειαστεί η μάχη αυτή να γίνει στους δρόμους…

Να θυμίσουμε πως ο Aldo παίζει με τον Edgar για τον interim τίτλο της featherweight κατηγορίας με τον νικητή αυτής της μάχης να παίρνει το δικαίωμα διεκδίκησης του βασικού τίτλου από τον πρωταθλητή που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Conor.

Πάντως ο Aldo και Edgar δεν θα συναντηθούν για πρώτη φορά τον Ιούλιο στο Λας Βέγκας. Είχαν παίξει ξανά με τον Frankie να χάνει με ομόφωνη απόφαση το 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=Sk3OqXhIO_0