29/03/2024

Απαισιόδοξος ο Dana White για τις ΜΜΑ στη Νέα Υόρκη από φέτος (BINTEO)

Δεν φάνηκε να πολυπιστεύει o Dana White ότι θα καταφέρουν την νομιμοποίηση των ΜΜΑ στην Νέα Υόρκη από φέτος, παρά την θετική αντίληψη που υπήρχε μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του UFC αν και δεν έχει πεθάνει η ελπίδα ακόμη, η πιθανότητα να το περάσουν στο συμβούλιο είναι εξαιρετικά μικρή αφού δεν έχει πάρει τις απαραίτητες ψήφους στη συζήτηση για το μπάτζετ. Η τελική διορία είναι μέχρι τον Ιούνιο αλλά για να το λέει ο White.. κάτι θα ξέρει.

Φυσικά, αυτή τη νέα άρνηση την απέδωσε εκ νέου στο συνδικάτο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Las Vegas, ένα από τα πιο δυνατά στην Αμερική, με το οποίο οι Fertittas έχουν τεράστια κόντρα λόγω των καζίνο τους. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχουν επεκτείνει τις… δραστηριότητές τους προσπαθώντας να δυσφημίσουν και το UFC.

Ελπίζουμε να έχουμε μία θετική εξέλιξη μέχρι το καλοκαίρι αφού υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον στο θέμα. Θυμίζουμε ότι η Γεωργία Μπιτάκου και ο Γιώργος Βεντούρας έχουν ήδη δηλώσει την πρόθεσή τους να κάνουν MMA events στην Νέα Υόρκη κάποια στιγμή μετά το καλοκαίρι.