29/03/2024

Απάντηση Μελέτη σε Μάρκου: «Ο Φλοριαν δεν με χει κερδίσει ποτέ»

Πριν από λίγο, στην χορταστική συνέντευξη τύπου του No Limits 29, σε ερώτηση του Κίμωνα Οζζ από το fightsports αν ο νικητής της μάχης Μάρκου vs Μπιτάκος μπορεί να παίξει μετά με τον Μελέτη Κακουμπάβα, ο Φλοριάν έκανε κάποιους χαρακτηρισμούς για τον TNT και την θέληση του να τον αντιμετωπίσει αλλά και για την καριέρα του. 


«Μην μου μιλάτε για αυτόν τον άχρηστο. Ο Μελέτης παίζει 5 αγώνες στα 5 χρόνια και τους 4 τους χάνει» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε, «με κέρδισε σε αγώνα που ήμουν τραυματισμένος και έπαιξα μόνο για τον κόσμο. Όταν παίξαμε ρεβάνς μετά από 4 μήνες σταμάτησε στον 2ο γύρο». Διαβάστε όλη την δήλωση του εδώ και δείτε και το βίντεο. 

Τώρα, ο Κακουμπάβας απαντάει στον Φλοριάν Μάρκου μέσω του fightsports.gr λέγοντας ότι ο αθλητής του Αρμάγος Team δεν τον κέρδισε ποτέ και ότι αυτή η μάχη θα γίνει.

«Ο Φλοριάν δεν με χει κερδίσει ποτέ» μας είπε. «Ο γιατρός με σταμάτησε γιατί άνοιξε το φρύδι, αντιθέτως εγώ κέρδισα καθαρά. Το 3ο ματς φυσικά και θα γίνει αλλά όχι οπότε θέλουν οι άλλοι αλλά οπότε θέλουμε εμείς. Μετράω 2 ήττες συνεχόμενες με A class αθλητές μετά το χειρουργείο μου αλλά ποτέ μου δεν έχω διαλέξει αντίπαλο βατό, παίζω με όλους! Όσο για τα προσωπικά μηνύματα με τον Μάρκου, έγιναν εφόσον είχα ήδη κλείσει στην Εσθονία».

Ένα Κακουμπάβας vs Μάρκου, όποτε και να γίνει, θα είναι ένα ματς φωτιά για την ελληνική μαχητική σκηνή.