20/04/2024

Αξίζει να παίξει για τον τίτλο ο Thompson;

Ξεπερνώντας και το εμπόδιο του πιο δύσκολου μαχητή της κατηγορίας πριν τον Robbie Lawler ο Stephen Thompson έχει κάθε δικαίωμα μετά τη χθεσινή νίκη κόντρα στον Rory MacDonald να ζητήσει αγώνα τίτλου αμέσως μόλις ο πρωταθλητής ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του εναντίον του Woodley στο UFC 201.

Ο Thompson που είναι ένας εξαιρετικός τεχνίτης μέσα στο οκτάγωνο πήρε όλους τους βαθμούς από τον Rory, κερδίζοντας τον στην απόφαση. Το να καταφέρεις να βγεις από το οκτάγωνο… ατσαλάκωτος από τη μάχη μ’έναν απρόβλεπτο ξυλοδάρτη όπως ο MacDonald σημαίνει πολλά.

Πάντως ο Stephen δεν είναι κάνας… πιτσιρικάς όσον αφορά τις μάχες. Να θυμίσουμε πως διατηρεί αήττητο ρεκόρ στο kickboxing με 57 νίκες ενώ και στις ΜΜΑ μόλις μία ήττα χαλάει το ρεκόρ των 13 νικών σε 14 μάχες στο σύνολο.

Το φοβερό του στυλ και ο τρόπος με τον οποίο ο Stephen… χειρουργεί τους αντιπάλους του έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους φαν των ΜΜΑ οι οποίοι ανυπομονούν να δουν πως θα αντιδράσει ο «Wonderboy» όταν θα του επιτίθεται ο Lawler!

https://www.youtube.com/watch?v=ugFGZKc2Ijc