16/04/2024

Αντίστροφη μέτρηση για το CFO MMA στην Αθήνα!

Δύο μέρες και σήμερα έμειναν  για το ντεμπούτο της αμερικανοφερμένης ΜΜΑ διοργάνωσης CFO στο κλειστό γήπεδο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Αλ. Παναγούλη 6) στη Γλυφάδα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα γεμάτο τουρνουά οκτώ ατόμων στην Lightweight κατηγορία (-70κ) αλλά και μπόλικα superfights.

Αν και μετά τη μη συμμετοχή του Αμερικάνου πρωταθλητή του CFA Lazar Stojadinovic, το μόνο μεγάλο όνομα είναι ο Τόνυ Χριστοδούλου, εν τούτης η κάρτα κρύβει πολλές εκπλήξεις αφού και στο τουρνουά και στα superfights, συμμετέχουν μερικοί από τους πιο ανερχόμενους Έλληνες μαχητές, που τα τελευταία χρόνια έχουν μαζέψει αγώνες στη πλάτη τους και έχουν βγει με νίκες και θετικές εντυπώσεις.

Το τουρνουα

Όπως είπαμε το μεγάλο φαβορί του τουρνουά είναι ο Τόνυ Χριστοδούλου, ένας από τους καλύτερους και πιο έμπειρους μαχητές στην Ελλάδα παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Με παιχνίδια, εκτός από το GFC, στις Αμερικάνικες διοργανώσεις XFC και CFA αλλά και παραστάσεις από γυμναστήρια όπως η American Top Team και οι Blackzillians του Rashad Evans, έρχεται με φόρα στο CFO για να κατακτήσει και την πρώτη του ζώνη στις ΜΜΑ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους επτά, θεωρούνται όλοι ικανοί να κάνουν την έκπληξη αφού είναι σκληρά παιδιά που έχουν παίξει πολύ καλά σε πρόσφατες διοργανώσεις. Ξεχωρίζουμε τον Χρήστο Πλάσσαρη που έρχεται φουριόζος με ένα σερί 3 νικών ενώ και ο Σαββίδης Αλέξης εντυπωσίασε με την νίκη του με flying armbar στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Shooto Grappling πριν από λίγες μέρες. Περιμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα παιδιά (όλο το σκηνικό φωνάζει για πιθανές εκπλήξεις) σε ένα απαιτητικό  τουρνουά που θα τους ζορίσει αρκετά μιας και οι δύο που θα φτάσουν στον τελικό, θα έχουν παίξει 3 μάχες σε μία μέρα!

Ο Νικητής όπως είπαμε θα φύγει με την ζώνη του πρωταθλητή!

cfo-tournament

Τα Superfights

Ενδιαφέρον έχουν και τα superfights όπου θα δούμε και έμπειρους και ανερχόμενους μαχητές. Αρχικά, ο Αλέξης Νικολακόπουλος, ένα από τα νέα δυνατά ονόματα των ΜΜΑ, θα αντιμετωπίσει τον Άγγελο Παπουανασβίλι, όντας το φαβορί της αναμέτρησης που υπόσχεται και θέαμα αφού οι περισσότερες μάχες του είναι συνδυασμός τεχνικής και δράσης.

Επίσης εξαιρετική φαίνεται και η μάχη των Μωρούλη και Στρουμπούλη. Ο μεν πρώτος εντυπωσίασε στο Throwdown 2 όπου κέρδισε στο main event τον Ρίτζι Σάμο με μία πολύ καλή υποταγή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα  Ο δε Στρουμπούλης είναι εξαιρετικά έμπειρος αφού έχει παίξει και στα δύο EFL, έχοντας αντιμετωπίσει ίσως τον καλύτερο light heavyweight Έλληνα μαχητή Ανδρεά Μιχαηλίδη που ειρήσθω εν παρόδω πρέπει να δούμε πάλι στις ΜΜΑ!

Τέλος, έχουμε ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια και για το άλλο superfight της βραδιάς παρότι μιλάμε για νέους μαχητές. Ντεμπούτο στις επαγγελματικές ΜΜΑ κάνει ο Φώτης Καμπισιούλης ενώ ο Robert Oganesyan έχει παίξει μία φορά στη Βουλγαρία στο MAX FIGHT!  Πολύ καλά Takedowns για τον πρώτο, striker ο δεύτερος θα έχει ενδιαφέρον η μάχη τους.

Τα σημεία πώλησης των εισιτήριων για το πρώτο CFO που θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου στο κλειστό στάδιο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στη Γλυφάδα, είναι τα εξής:

Diamond Camp 1: Ιασωνίδου 31 Ελληνικό
Diamond Camp 2: Λ.Βουλιαγμένης 171 Δάφνη
Brotherhood of Psycho-Athens Dojo: Πουλιου 18 και Γερμανού Καραβαγγελη 1 Αμπελοκηποι
Αθλητικό Σωματείο Κραταιος: Χαριλάου Τρικούπη 17 Γλυφάδα
Fighters South: Kαλύμνου 35 Βούλα
Κ1 Sofronas Team: Aγίου Δημητρίου 303 Άγιος Δημήτριος

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€ και στην είσοδο την ημέρα του event.