25/04/2024

Ανοιχτός ο Mighty Mouse για Superfight με τον Cody Garbrandt

Ο Mighty Mousey Johnson, που ετοιμάζεται για να υπερασπιστεί την ζώνη του για 10η σερί φορά ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Anderson Silva αυτό το Σάββατο, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της παραπάνω κατηγορίας Cody Garbrandt σε ένα super fight πρωταθλητής ενάντια σε πρωταθλητή και ήταν 100% θετικός στην ιδέα.


Ο Garbrandt που πήρε την ζώνη από τον επίσης κορυφαίο Dominick Cruz πριν από λίγους μήνες, έχει πρώτα να υπερασπίσει την ζώνη του κόντρα στον TJ Dillashaw μετά το τέλος της επόμενης σεζόν του TUF όπου είναι και οι δύο προπονητές. Ο Cruz ήταν μάλιστα και ο μοναδικός άνθρωπος στο UFC που κέρδισε τον Mighty Mouse όταν αυτός έπαιζε στην bandamweight κατηγορία το 2011 αλλά από τότε ο Johnson είναι ασταμάτητος στα Flyweight κιλά.

Μάλιστα τονίζει ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα είτε κατέβει ο Cody στα δικά του κιλά, είτε να ανέβει αυτός πάλι κατηγορία. Πρόσθεσε βέβαια ότι θα πρέπει να τα βρει το UFC μαζί του πρώτα αν είναι να ανέβει ($$$) ενώ έκανε και ένα ειρωνικό σχόλιο για το πόσο εύκολα δίνει title shots το UFC.

Αν περάσει από τον Reis πάντως αυτό το Σάββατο ο  Mighty Mousey δεν θα έχει πολλές επιλογές για αντιπάλους. Ο Horiguchi έφυγε, υπάρχει ο Bibulatov που είναι ταλαντούχος αλλά έχει μόνο μια νίκη στο UFC και μετά ο Cody ο οποίος μάλιστα έδειξε ότι επίσης θέλει τον αγώνα λέγοντας:

«Θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Anderson Silva και στην επόμενη μάχη θα πάει να γράψει ιστορία. Θα πάει για μεγάλο ρεκόρ, ας το κερδίσει παίζοντας με εμένα». 

Έχουμε καιρό ακόμη για να ξεδιαλύνει η κατάσταση αλλά καλό θα ήταν να βλέπαμε τον Mighty Mouse σε πιο «μαρκίζα» μάχες αφού είναι πολύ παραγνωρισμένος στο άθλημα.