25/04/2024

Ανδρέα Μιχαηλίδη το αξίζεις και πρέπει να παίξεις στο UFC

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης για μία ακόμη φορά ξεπλήρωσε και με το παραπάνω το μύθο που κυκλοφορεί γύρω από το όνομα και το ταλέντο του πετυχαίνοντας άλλη μία σπουδαία νίκη εκτός ελληνικών συνόρων. Θύμα του ο Ρουμάνος, πιο έμπειρος από τον Έλληνα μαχητή (σ.σ. 14-6 σύμφωνα με το sherdog) Ion Pascu τον οποίο ο Μιχαηλίδης κέρδισε μέσα στο Αμπού Ντάμπι με ομόφωνη απόφαση.

Τα προικισμένα προσόντα του Μιχαηλίδη, φτιάχνουν έναν μαχητή ολοκληρωμένο ο οποίος αν και έφτιαξε τη φήμη σχετικά με το ταλέντο του στη μάχη εδάφους, τελικά δείχνει ότι η εξέλιξη και η προπόνηση των τελευταίων ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό τον έχουν μετατρέψει και σ’έναν εξίσου αξιόλογο στράικερ.

Ανά τον κόσμο υπάρχουν αρκετές διοργανώσεις οι οποίες μπορούν να πληρώσουν αδρά για το ταλέντο του Ανδρέα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πολώνια, Ρωσία ας πούμε θα ήθελαν πάρα πολύ να έχουν στο ρόστερ των event τους έναν τέτοιο μαχητή. Το γαμώτο όμως στην περίπτωση του Μιχαηλίδη είναι ότι πρέπει και θα παίξει στο UFC.

Το αμερικανικό promotion είναι η καλύτερη διοργάνωση στον πλανήτη και οι εμφανίσεις του Μιχαηλίδη αν μη τι άλλο αξίζουν την ευκαιρία της προσοχής από τους Αμερικάνους. Το θεωρούμε δεδομένο πως η ομάδα του Ανδρέα έχει ακριβώς αυτό το στόχο, να παίξει δηλαδή ο MMAer στις ΗΠΑ και στην κορυφαία ΜΜΑ συνάντηση.

Διαθέτει ένα ρεκόρ αξιόλογο (σ.σ. 7-2 σύμφωνα με το sherdog) και εκτός αυτού δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως όποιος promoter πληρώνει το ταλέντο του Μιχαηλίδη , δεν κλαίει τα χρήματα του σε καμία περίπτωση μια και αναφερόμαστε σ’έναν παίκτη με υψηλό το επίπεδο της αντίληψης στις μάχες ΜΜΑ.