16/04/2024

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ από το Throwdown MMA 2!!

 

Μας είχαν λείψει οι ΜΜΑ στο κλουβί και κατά ευχαριστηθήκαμε χτες, Σάββατο 16/02, το Throwdown MMA 2 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας.

Είδαμε μία γεμάτη κάρτα αγώνων με πολλές σκληρές μάχες, από τις οποίες μόνο μία πήγε σε απόφαση, με τις Muay Thai Μάχες μέσα σε κλουβί να αποτελούν μια πολύ καλή ανάσα ανάμεσα σε αυτές των ΜΜΑ ενώ η κορυφαία, που βρήκε νικητή τον Χρήστο Σαλατά ήταν και σε πολύ καλό επίπεδο γενικότερα.

Είναι χαρακτηριστικό της έντασης των μαχών ότι υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί που ελπίζουμε να μην ήταν σοβαροί και να τους δούμε τους μαχητές σύντομα πάλι στο κλουβί.

Γενικότερα όλο το Show ήταν πολύ καλό, από τους μαχητές έκλεψε την παράσταση ο Αλέξης Νικολακόπουλος που επιβεβαίωσε την κλάση τελειώνοντας με πολύ όμορφη υποταγή «rear naked choke» τον αντίπαλό του μετά από ένα φοβερό high kick!

Επίσης, την έκπληξη έκανε και ο Δημήτρης Μωρούλης που έβγαλε μία απίστευτη υποταγή απέναντι στον πολύ καλό Ρίτζι Σάμο, πριν καλά καλά καταλάβει κανείς τι έγινε!

Τέλος,  να σημειώσουμε ότι η διαιτησία αν κα ιδεν έκανε το λάθος που άλλαξε αποτέλεσμα, θα μπορούσε να αφήσει κάποιες μάχες να εξελιχθούν περισσότερο, δεν θα έπρεπε να δίνει… time out για να σκουπίζονται οι μαχητές και τέλος… να μην χαλάει το τρίγωνο μαχητή επειδή τα πόδια του ακουμπούσαν στο κλουβί.

Δείτε τα αποτελέσματα  εδώ

φωτό Χρήστος Μπάρδας

no images were found