19/04/2024

Ανακοίνωση πολλών… δολαρίων από την Π.Ο.ΜΜΑ για τους αγώνες του Σοπάι στη Ρωσία!

Η Π.Ο.ΜΜΑ και ο Δημήτρης Δημητρίου εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τους αγώνες που θα πάρει σε κορυφαίο ρώσικο promotion ο Μπερνάρντο Σοπάι του Γιάγκου Πολατίδη. 


Αναλυτικά: «Η Π.Ο.ΜΜΑ και ο πρόεδρος  Δημητρίου Δημήτριος  στον δρόμο για την ανάπτυξη του Ελληνικού ΜΜΑ δίνοντας ευκαιρίες στους Έλληνες αθλητές ερασιτέχνες και επαγγελματίες συμφώνησε το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο για αθλητή σωματείου μέλους της ομοσπονδίας.

Το συμβόλαιο ‘κλείστηκε’ στην WFCA (World Fighting Championship AKHMAT ) για ένα χρόνο για τρεις αγώνες με την αμοιβή είναι διψήφιο νούμερο αρκετών χιλιάδων δολαρίων. Πρόκειται για τον αθλητή  Μπερνάρντο Σοπάι του Γιάγκου Πολατίδη των ‘Λεόντων Ασπροπύργου’.

Το ντεμπούτο του Σοπάι θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου στη Ρωσία (Μόσχα) με αντίπαλο τον Alexey Shaposhnikov στα -57 kg. Εάν ο Σοπάι καταφέρει να κερδίσει και τους τρεις αγώνες θα διεκδικήσει τη ζώνη του promotion με αμοιβή 10.000$ + 10.000$!

‘Αναμένουμε  την εμφάνιση του ταλαντούχου αθλητή του Γιάγκου Πολατίδη στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και ευχόμαστε το καλύτερο. Ο Σοπάι είναι ένας από τους Έλληνες αθλητές που στο μέλλον θα απασχολήσει πιστεύω τα διεθνή media. Κι άλλες ευκαιρίες θα ανακοινωθούν σύντομα για πλειάδα Ελλήνων αθλητών’ δήλωσε ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΜΑ Δημητρίου Δημήτρης.«