18/04/2024

Ανακοίνωση Δημητρίου για το Καρδαμίτσης – Σπανιάς

Με την τοποθέτηση της διοργανώτριας αλλά και του προπονητή του Στέλιο Καρδαμίτση και ο Δημήτρης Δημητρίου, προπονητής του Σπανιά εξέδωσε ανακοίνωση για τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και όλα όσα έχουν ειπωθεί. Διαβάστε αναλυτικά:

«Μετά από τις διάφορες ανακοινώσεις όσο αφορά τον αγώνα mma του Σπανιά με τον Καρδαμίτση στο No Limits, θα πάρω θέση όχι ως προπονητής αλλά ως πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ.. Όταν κλείστηκε ο αγώνας μεταξύ των δύο αθλητών κανόνισα έναν διαιτητή και τρείς κριτές τις ομοσπονδίας να παρευρεθούν στην διοργάνωση (χωρίς να πληρωθούν) και να βγάλουν το αποτέλεσμα. Την προηγούμενη ημέρα στην ζύγιση ,η διοργανώτρια Γωγώ Μπιτάκου μου είπε ότι έχει κριτές-διαιτητές και να μην έρθει κάποιος. Εδώ ήταν το λάθος μου που δέχτηκα να έρθει μόνο ένας κριτής ο Καμπούρης Οδυσσέας, ο οποίος δεν αναφέρθηκε ποτέ και ο οποίος δεν έβγαλε το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά ως supervisor των αγώνων αποτέλεσμα έβγαλε ο Δροσόπουλος Νίκος. Δεν έχω να επιρρίψω ευθύνες στον έμπειρο ως κριτή Δροσόπουλο ,διότι οι mma δεν είναι το αντικείμενό του, όπως και των υπόλοιπων κριτών του kick-boxing.Θεωρώ ότι κάνανε ότι καλύτερο μπορούσαν και επειδή το παιχνίδι διαδραματίστηκε στο όρθιο και όχι στο έδαφος η εμπειρία τους τους βοήθησε να βγάλουν αποτέλεσμα. Οπότε δεν νομίζω ότι κάποιος ήθελε να «κλέψει» την νίκη του Στέλιου. Τώρα για την ένσταση ενημερώθηκα από τα διάφορα site και η διοργανώτρια δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν θα γίνει από ανθρώπους που δεν είναι στις mma…
Συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά , δώσανε την ψυχή τους και το αίμα τους στον αγώνα , δείξανε ότι έχουν μέλλον και ότι είναι σωστοί αθλητές και χαρακτήρες……»