20/04/2024

Ανακοίνωσε Σαββίδη το Submissionism

Ένα πολύ δυνατό όνομα ανακοίνωσε η νεοσύστατη διοργάνωση Submissionism που αναμένεται να διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου. 


Ο λόγος για τον Αλέξη Σαββίδη που προέρχεται από μία πολύ δυνατή σεζόν με μεγάλες νίκες όπως αυτή στην Γερμανία επί του Gabriel Sabo με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο. Στην σκιά των φημών για μία μάχη με τον Φλοριάν Μάρκου που είναι αυτό που επιθυμεί το ελληνικό κοινό, ο Σαββίδης δεν αφήνει τον χρόνο να περνά και προπονείται αδιάκοπα αυτή την περίοδο. Ο λόγος είναι το Submissionism ώστε να είναι πανέτοιμος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν ανακοινώθηκε ακόμα ο αντίπαλος του αλλά δεν γνωρίζουμε και τους όρους που θα αγωνίζονται οι αθλητές στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Να θυμίσουμε πως η ανακοίνωση του promotion έγινε πριν ένα μήνα και ήταν η εξής:

«To όνομα είναι εμπνευσμένο από το ρεύμα του bjj που λέει «First position, then submission» γεγονός που απαιτεί από τους αθλητές να έχουν υψηλή τεχνική κατάρτιση και άρτια φυσική κατάσταση.

Η πρώτη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Σεπτεμβρίου ενώ τα πρώτα ζευγάρια θα αρχίσουν να ανακοινώνονται στα μέσα του άλλου μήνα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσφέρει θέαμα στου λάτρεις του αθλήματος αλλά και να δώσει και την δυνατότητα σε Εγχώριους αθλητές να προχωρήσουν σε αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού».