29/03/2024

Αλέξ. Δημαράς: «Eίμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω στο Cage Survivor οποιονδήποτε»

Ο Αλέξανδρος Δημαράς (Παλαίστρα) ήταν ένας από τους μαχητές που έκλεψε τις εντυπώσεις στο GFC 6 με την νίκη του επί του Θανάση Ντράγκνεφ, μπαίνοντας απευθείας στο τοπ 5 των rankings του fightsports. Λίγες μέρες πριν από την συμμετοχή του στην 4δα του Cage Survivor 3 στο ΘΕΑ Live στον Άλιμο αυτή την Κυριακή.
1) Αλέξανδρε καλησπέρα, δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μετά την νίκη σου στο GFC 6 οπότε θέλω ένα σχόλιο για την απόδοσή σου σε εκείνη τη μάχη. Είχαμε ακούσει όλοι καλά λόγια για σένα, αλλά δεν περιμέναμε ίσως τόσο επιβλητική εμφάνιση. Εσύ πως την βλέπεις την μάχη τώρα που πέρασε και λίγος καιρός;
Είχα προετοιμαστεί κατάλληλα για εκείνο το παιχνίδι, όπως κάνω πάντα, και ακολούθησα πιστά τις συμβουλές του προπονητή μου. Ήξερα οτι απέναντι μου θα έχω έναν πολύ ικανό αθλητή, αλλά όλα τελικά πήγαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει.
2) Τώρα παίζεις στην τετράδα του Cage Survivor για την ΄ζωνη της διοργάνωσης, είναι αυτό ένα έξτρα κίνητρο για σένα;
Το C.S. έχει καθιερωθεί σαν διοργάνωση και συγκεντρώνει τα βλέμματα του ΜΜΑ στην Ελλάδα. Σίγουρα είναι ένα κίνητρο για μένα να διακριθώ καθώς πιστεύω πως μετά απο αυτό θα μπορώ να αντιμετωπίσω και άλλους αξιόλογους αθλητές, παίρνοντας εμπειρίες!

3) Οι περισσότερες εκτιμήσεις είναι ότι εσύ με τον Γιάννη Κατσαρό είστε τα δύο φαβορί για την ζώνη και ότι θα κριθεί μεταξύ σας. Συμφωνείς με αυτή την άποψη και πως βλέπεις τον Κατσαρό σαν αντίπαλο;
Εγώ προπονούμε με σκοπό να κάνω το δικό μου παιχνίδι στους αγώνες και είμαι προετοιμασμένος για οποιονδήποτε αθλητή. Δεν υποτιμώ κανέναν, αλλά ούτε και υπερεκτιμώ. Ξέρω τις δικές μου δυνατότητες και σε αυτές βασίζομαι και όχι σε τυχόν αδυναμίες του αντιπάλου. Τον Κατσαρό και τον Αλουση δεν τους γνωρίζω σαν αθλητές, τον Νίκα τον γνωρίζω και ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε αγώνες ΜΜΑ και τον βλέπω τακτικά και στους αγώνες του SHOOTO. Όπως και να έχει είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω στο Cage, οποιονδήποτε!
4) Το κλείσιμο δικό σου!
 Θελω να ευχαριστήσω τον Γιάγκο Πολατιδη για την διοργάνωση και για τν ευκαιρία που δίνει μέσα απο αυτή σε εμένα και στους υπόλοιπους αθλητές..
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο μου Τσελέντη Παναγιώτη κ τον συνεργάτη του Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο που από την προπόνηση του και τις οδηγίες του είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κάθε φορά μέσα στο κλουβί.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοργάνωση της SHOOTO που μέσα από αυτήν ετοιμάζομαι και δοκιμάζομαι και βελτιώνομαι σαν αθλητής!!