20/04/2024

Αλέξης Σαββίδης: Έχω βελτιωθεί στην όρθια μάχη και είμαι πλέον πιο επιβλητικός στο έδαφος

Μετά την σπουδαία του νίκη μέσα στην Γερμανία ο Αλέξης Σαββίδης, μιλάει στο Fightsports.gr για την επιτυχία επί του Nilson Pereira, και το πόσο έχει αλλάξει σαν μαχητής τα τελευταία δύο χρόνια. 


Ο Furious διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και το απέδειξε στο Superior FC όπου πρόσθεσε άλλη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Ο αθλητής του Γιάγκου Πολατίδη μιλάει αρχικά για τις αλλαγές στο παιχνίδι του.

«Σαν μαχητής τώρα σε σχέση με πριν δύο χρόνια σίγουρα έχω αλλάξει. Ο πήχης ανεβαίνει μέρα με την μέρα, χρόνο με τον χρόνο. Εξελίσσομαι καθημερινά και σίγουρα έχω να δώσω πολλά. Στο όρθιο παιχνίδι έχω βελτιωθεί σημαντικά και στο έδαφος είμαι πλέον επιβλητικός», αναφέρει ο ταλαντούχος MMAer που έκανε μία ανάλυση για το παιχνίδι στην Γερμανία και όπως είπε όλα πήγαν σύμφωνα με το πλάνο.

«Το παιχνίδι κύλησε όπως θέλαμε. Βγήκε το πλάνο, το οποίο ήταν με απόσταση και χτυπήματα. Αν και κατάφερε ο αντίπαλος στον δεύτερο γύρο να πάει την μάχη στο έδαφος, δεν φοβήθηκα.

Φαίνεται ότι μπήκα σε κίνδυνο κάποιες φορές αλλά μπορούσα να ελέγξω το παιχνίδι. Θεωρώ πως είχα καλή απόδοση και έδειξα βελτίωση σε πολλά κομμάτια. Θα μπορούσα να τελειώσω τον αγώνα όμως δεν το έκανα. Συνεχίζω την σκληρή δουλειά για καλύτερα αποτελέσματα». 

«Εμπλουτίζω το βιογραφικό με kickboxing και grappling- Jiu Jitsu»

Για τον Σαββίδη ακολουθούν δύο αγώνες τόσο Sumbission Only όπου θα δοκιμαστεί σε grappling και Jiu Jitsu όσο και στην Κέρκυρα με αγώνα kickboxing. O ίδιος βλέπει πολύ θετικά τις εμπειρίες που πρόκειται να αποκομίσει.

«Θα με βοηθήσουν αυτοί οι αγώνες. Άλλωστε το ΜΜΑ είναι συνδυασμός αυτών. Μαζεύω εμπειρίες και εμπλουτίζω το βιογραφικό μου», κατέληξε.

Ο Σαββίδης για το τέλος ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν στην πορεία του:

«Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω το κόσμο που αναγνωρίζει την προσπάθειά και την δουλειά μου. Μου στέλνουν την θετική τους ενέργεια όταν αγωνίζομαι και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό θέλω να τους πω ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, πάντα, γι’αυτούς.

Και ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στους χορηγούς μου που χωρίς αυτούς θα ήταν όλα πολύ πιο δύσκολα: Body Club, mmateam.gr , Athlon Gustom Sportwer ,Sport Physio Med ,Playsafe Club ,ΘG energy drink ,Teri Perpe».