20/04/2024

Ακυρώθηκε ένα ακόμη main event του UFC!

Ο Daniel Cormier τραυματίστηκε και ακύρωσε μία από τις μεγαλύτερες μάχες της χρονιάς που θα έστηνε το UFC. Η ρεβάνς με τον Jon Jones για τον τίτλο της Light Heavyweight κατηγορίας είναι στον «αέρα» αφού ο «DC» θα επιστρέψει στις προπονήσεις περίπου σε έξι εβδομάδες.

Γιατί αγαπάμε και στηρίζουμε τον Nurmagomedov;

Δυστυχώς όμως για το UFC κάποιος πρέπει να ξεκινήσει το… ξεμάτιασμα αφού άλλο ένα παιχνίδι ακυρώθηκε ενόψει του UFC on Fox που θα γινόταν στις 16 Απριλίου.

Ο Khabib Nurmagomedov ο αήττητος στις ΜΜΑ μαχητής θα έκανε την επιστροφή του έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια απουσίας λόγω τραυματισμού, αλλά τελικά μάλλον θα περιμένει αφού εξαιρετικούς αντίπαλός του Tony Ferguson αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη μάχη αφού χτύπησε!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό αφού εκτός από την επιστροφή του Khabib διακυβευόταν και ο τίτλος του νούμερο ένα διεκδικητή της ζώνης της κατηγορίας.

Πλέον το UFC διαρρέει πως αναζητάει αντίπαλο, όμως δεν βρίσκεται κάποιος μέχρι στιγμής οπότε δεν αποκλείεται τελικά ο Nurmagomedov από το Νταγκεστάν να μην συμμετέχει καθόλου στο σόου και στο main event της κάρτας να μεταφερθεί η co μάχη μεταξύ των Evans και Texeira.

xartis