20/04/2024

«Αθόρυβο» UFC αυτή την Παρασκευή με δυνατή κάρτα

Κάτω από την σκιά του UFC 213 του Σαββάτου με τις δύο ζώνες και του UFC 214 στο τέλος του μήνα με την πιο εντυπωσιακή κάρτα που έχουμε δει εδώ και καιρό, το finale της τελευταίας σεζόν του TUF αυτή την Παρασκευή μπορεί να είναι αθόρυβο αλλά όπως συνήθως πάνε αυτά τα πράγμα, μπορεί να είναι και το πιο εντυπωσιακό.


Πέρα από τον τελικό του TUF που ακόμη δεν τον ξέρουμε 100%, έχουμε πολλά δυνατά ονόματα από πλευράς θεάματος.

Καταρχάς, επιστρέφει ο Mark Diakiese ένα από τα πιο καυτά νέα ονόματα του UFC που έκλεψε τις εντυπώσεις τον Μάρτιο όταν έβγαλε νοκ αουτ με εντυπωσιακό τρόπο τον Teemu Packalén στο Λονδίνο.

Στην κορυφή της κάρτας, ο πολύ καλός Striker Michael Johnson θα υποδεχτεί τον τελευταίο πρωταθλητή του WSOF, Justin Gaethje στο ντεμπούτο του στο UFC. O Johnson είναι πάντα σε διασκεδαστικές μάχες, χάσει ή κερδίσει και ο Justin Gaethje είναι ένας πολύ επιθετικός μαχητής που έχει αήττητο ρεκόρ 17 νίκες με 14 ΚΟ και θα έρθει με 4 σερί τελειώματα! Μόνο και μόνο γι’ αυτή τη μάχη αξίζει το ξενύχτι.

Ακόμη και στην αρχή της κάρτας το UFC έβγαλε 2 δυνατές μάχες.

Ο πρώην τοπ διεκδικητής της ζώνης Gray Maynard θα αντιμετωπίσει τον τρελό Teruto Ishihara ενώ η Tecia Torres θα αντιμετωπίσει την Juliana Lima σε μια μάχη που θα έπρεπε να είναι στην main card!

ΌΛΗ Η ΚΑΡΤΑ:

Michael Johnson vs. Justin Gaethje
Dhiego Lima vs. TBA
Marc Diakiese vs. Drakkar Klose
Jared Cannonier vs. Nick Roehrick
Brad Tavares vs. Elias Theodorou
Jordan Johnson vs. Marcel Fortuna

Angela Hill vs. Ashley Yoder
Ed Herman vs. C.B. Dollaway
Jessica Eye vs. Aspen Ladd

Gray Maynard vs. Teruto Ishihara
Tecia Torres vs. Juliana Lima