29/03/2024

Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης: Παρά λίγο να χάσω την ζωή μου, επανήλθα γρήγορα και είμαι έτοιμος για τον Σαββίδη

Ένα από τα μεγαλύτερα ματς των μικτών πολεμικών τεχνών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια θα λάβει χώρα στο MMA Challenge Pro.


Εκεί όπου στο main event στις 2 Φεβρουαρίου θα πρωταγωνιστήσουν ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης και ο Αλέξης Σαββίδης. Οι δύο μαχητές είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας στο στυλ και αναμένεται να δώσουν ένα συναρπαστικό ματς μπροστά στο Βορειοελλαδίτικο κοινό.

Ο Μιχαηλίδης μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για την περίοδο της προετοιμασίας του όπου είχε ένα σοβαρό απρόοπτο με ατύχημα που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή.

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τον Σαββίδη. Είναι πρόκληση ο αγώνας αυτός και είμαι ενθουσιασμένος που δίνουμε χαρά στο Ελληνικό κοινό που θα παρακολουθήσει αυτή την μάχη. 

Η προετοιμασία μου δόξα τον Θεό κυλάει ομαλά. Με τον τρόπο που θέλω. Είχα ένα ατύχημα με την μηχανή τον προηγούμενο μήνα και παρά λίγο να μου κοστίσει την ζωή. Ευτυχώς επανήλθα γρήγορα και είμαι έτοιμος να ριχτώ στην μάχη», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ο Μιχαηλίδης.

Ο Μιχαηλίδης γνωρίζει καλά το στυλ του αντιπάλου του και έχει προετοιμαστεί ανάλογα να τον αντιμετωπίσει τόσο στην όρθια όσο και στο έδαφος.

«Τον γνωρίζω πολύ καλά τον αντίπαλο μου, έχει ιδιαίτερες ικανότητες στο έδαφος. Έχω δείξει όμως στα τελευταία μου παιχνίδια πως έχω εξελιχθεί στην πάλη και στο έδαφος. Είμαι προετοιμασμένος να ακολουθήσω την ροή σε οποιαδήποτε εκδοχή του παιχνιδιού.

Έχω αποδείξει στην καριέρα μου πως αντιμετωπίζω οποιονδήποτε οπουδήποτε χωρίς να επιλέγω μάχες που είναι στα μέτρα μου. Είμαι ο…300 και δεν παίρνω ψεύτικους αγώνες. 

Είμαι επαγγελματίας αθλητής και όταν μου προταθεί μπαίνω στο κλουβί με όποιον έχει τα…άντερα να με αντιμετωπίσει».

Ο Μιχαηλίδης μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την διοργάνωση που θα αγωνιστεί αναφέροντας την ως την πιο εξελίξιμη διοργάνωση στην Ελλάδα.

«Για μένα το MCP όντως είναι η πιο εξελίξιμη διοργάνωση στην Ελλάδα, που δεν υστερεί από καμία μεγάλη διοργάνωση της Ευρώπης. Σέβεται και φέρεται στους αθλητές με άψογο τρόπο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην μαγική Θεσσαλονίκη που την αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ. Έχει εξαίσιο κοινό που με έχει αγκαλιάσει και με έχει στηρίξει».

Τέλος το μήνυμα του δυναμικού μαχητή ήταν ξεκάθαρο.

«Είμαι νοκ άουτ artist κι αυτός είναι ο σκοπός μου. Η πίεση που θα δώσω δεν την έχει ξανανιώσει ο Σαββίδης».