23/04/2024

Αγώνας MMA για Μολάνη στο Ροστόκ

Μία καλή ευκαιρία παίρνει ο Πέτρος Μολάνης για αγώνα στην Γερμανία και με την στήριξη του Ultra Fighters Gym του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Ακόμη ένας δύσκολος αγώνας ΜΜΑ προστίθεται στο πλάνο του προπονητή τουUltra Fighters Gym Δημήτρη Παπαδόπουλου καθώς το γυμναστήριο του ακολουθεί την τάση που εκτοξεύει το ΜΜΑ στις προτιμήσεις αθλητών και θεατών .

Συγκεκριμένα , στη πόλη Ροστοκ της Γερμανίας και στην επαγγελματική βραδιά Fight Night θα ταξιδέψει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον αθλητή του Πέτρο Μολάνη όπου το Σαββατο 24/ θα αγωνιστεί με τον Γερμανό σούπερ σταρ του αθλήματος Matthiaw Schuck ο οποίος είναι ισόβιο μέλος της εθνικής ομάδας πάλης της Γερμανίας αλλά και έχει εξαιρετικό ρεκόρ στο ΜΜΑ .

«Για μας ο αγώνας είναι ακόμη μια πρόκληση που οφείλουμε να δώσουμε ότι καλύτερο ελπίζοντας να φτάσουμε και ως Έλληνες σ’ αυτό το επίπεδο αθλητών και διοργανώσεων.

Ευχαριστούμε πολύ τον μάνατζερ μας κ. Σταυρο Μητσικολάβα ο οποίος στην Γερμάνια τυγχάνει απεριόριστης εκτίμησης για τον επαγγελματισμό και την συνέπεια των λόγων του», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.