25/04/2024

Ίδρυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ

Συνεχίζοντας το έργο της  Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. ομοσπονδία που ανέπτυξε τα αθλήματα των mma και grappling από το 2003 έως σήμερα, ιδρύθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μ.Μ.Α. (Π.Ο.Μ.Μ.Α.). Η  Π.Ο.Μ.Μ.Α. εναρμόνισε το καταστατικό της και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας  W.M.M.A.A. Αναλυτικά το δελτίο:


«Σκοπός της η ενοποίηση όλων των αθλητικών σωματείων που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό mma, δίνοντας  την δυνατότητα σε κάθε αθλητή να αγωνισθεί σε διασυλλογικούς αγώνες, πανελλήνιο πρωτάθλημα και κύπελλο, σε πανευρωπαϊκούς , παγκόσμιους και διεθνείς αγώνες.

Πολλοί αθλητές που διακρίθηκαν και εξελίχθηκαν σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχουν μεταβεί στον  επαγγελματισμό. Άλλωστε κάθε αθλητής που διαγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της W.M.M.A.A και καταλάβει την πρώτη θέση κερδίζει την ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή, χρηματικό έπαθλο και ένα συμβόλαιο για επαγγελματικούς αγώνες στην διοργάνωση Μ-1 Global.

Σας ενημερώνουμε για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας μέχρι το τέλος του 2017

23 Σεπτεμβρίου  επίλεκτοι αγώνες  mma   –  ΚΟΡΙΝΘΟΣ

 KORINTHIAN MMA CUP – Διοργανωτής Α.Σ.Π.Α.Τ.

5-8 Οκτωβρίου Παγκόσμιο πρωταθλημα  ΜΜΑ ανδρών   – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Διοργανωτής   Ομοσπονδία Μ.Μ.Α. Καζακσταν

22 Οκτωβρίου  Πανελλήνιο πρωτάθλημα Grappling  –  ΑΘΉΝΑ

Διοργανωτής  Π.Ο.Μ.Μ.Α.

19 Νοεμβρίου διασυλλογικοί αγώνες  mma – grappling  –  ΑΘΗΝΑ

Διοργανωτής  Α.Σ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ

1-4 Δεκεμβρίου Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΜΜΑ ανδρών – γυναικών  –  ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διοργανωτής    Ομοσπονδία Μ.Μ.Α.  Γερμανίας

Οποιοδήποτε σωματείο ασχολείται με την ανάπτυξη των αθλημάτων ΜΜΑ – Grappling μπορεί να ενταχθεί στην δύναμη της ομοσπονδίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τον πρόεδρο Δημητρίου Δημήτρη  κιν. 6947889695 (email  dimitriou_mma@yahoo.gr) ή με τον γενικό γραμματέα Σώζο Παναγιώτη  κιν. 6909092195″.