29/03/2024

Ήττες για τους Έλληνες στην Βουλγαρία

Με τρεις ήττες στις αποσκευές τους γυρνάνε οι 3 Έλληνες μαχητές που αγωνίστηκαν χτες το βράδυ στην Βουλγαρία σε ΜΜΑ μάχες. Ο Χρήστος Πλασάρης έχασε με υποταγή από τον Pavel Georgiev όταν πήγε για το μπάσιμο για takedown και ο αντίπαλος τον βρήκε στην κόντρα με το γόνατο, τον ζάλισε και αφού του πήρε την πλάτη, κλείδωσε το rear naked choke.

Με Κο έχασε ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος από τον Vladislav Kanchev και από ότι μαθαίνουμε ήταν αρκετά σκληρό το Νοκ Άουτ.

Τέλος, με απόφαση έχασε ο Αλέξανδρος Κοσπεντάρης για τον οποίο οι πληροφορίες μας λένε ότι έπαιξε μια πολύ δυνατή μάχη με τον αντίπαλο του, θα μπορούσε να πάρει την νίκη αλλά τελικά δόθηκε με απόφαση στην έδρα.

ΑΥΡΙΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 10-11 το πρωί συντονιστείτε στον sport24 Radio 103.3 ή στο sport24radio.gr για την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του fightsports.gr

Επικαιρότητα, συμμετοχή ακροατών και συνέντευξη στον αέρα με τον Στέλιο Πολίτη, Promoter του Gods Of War και μάνατζερ αθλητών, γύρω από το 6ο event της διοργάνωσης την ίδια μέρα το βράδυ, την μεγάλη μάχη της Titas Grueva στην Κίνα, αλλά και γενικότερα ερωτήματα γύρω από τις προοπτικές των Ελλήνων μαχητών στο εξωτερικό και τα ελληνικά ντέρμπι.

Fightcast:Η νέα μαχητική εκπομπή στο sport24radio by fightspor…Fightcast, η νέα εκπομπή του SPORT 24 Radio σε συνεργασία με το Fightsports.gr, αφιερωμένη σε όλα τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ειδήσεις, σχολιασμοί, συνεντεύξεις και καλεσμένοι σε μία μαχητική εκπομπή γεμάτη αδρεναλίνη που θα σας καθηλώσει. Παρουσιάζουν οι Χρήστος Μπάρδας και Κίμωνας Οζζ .Ραντεβού αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή πρωί 10-11 στους 103,3 (Αττική), 90,1 (Θεσσαλία), στους 104,1 (Πάτρα) και φυσικά από το www.sport24radio.gr #fightcast #paizeidynata

Posted by Fightsports.gr on Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015