19/04/2024

Ήταν ψεύτικο το… ταμπόν που «κέρασε» ο Conor τον Floyd!

Μία παρεξήγηση, ένα ψεύτικο προφίλ εν τέλει ήταν το αριστουργηματικό… γράμμα πως υποτίθεται ότι έγραψε ο Conor McGregor στον Floyd Mayweather ως προς απάντηση του δεύτερου για τις δηλώσεις που έκανε για τον ρατσιστικό χαρακτήρα που περιέχει τόσο ο Ιρλανδός όσο και αυτοί που τον ακολουθούν.

Στο συγκεκριμένο «γράμμα» ο υποτιθέμενος McGregor που πολύ σύντομα αποκαλύφθηκε πως το προφίλ στα social media δεν άνηκε στον πρωταθλητή του UFC! Σύμφωνα με την ψεύτικε αλλά ωραία δήλωση ο «McGregor» ενημέρωσε τον Mayweather πως γνωρίζει για τις δηλώσεις του περί ρατσισμού κι έτσι παρομοίασε την κατάσταση πως ο πρώην πυγμάχος περνάει… περίοδο γι’αυτό και τον «κέρασε» ή μαξιλάρι ή ταμπόν στα γραφόμενά του.

Από εκεί και πέρα του υπογράμμισε σαν McGregor πως όλοι τον γουστάρουν διότι είναι Ιρλανδός και πως όταν αγωνίζεται μέχρι και τα σκυλιά σταματούν για να τον δουν. Χτύπησε επίσης τον Floyd εκεί που πονάει περισσότερο, αναφέροντας του δηλαδή πως αυτός δεν έχει αποφύγει ποτέ αγώνα, ενώ εκείνος επί χρόνια δεν έδινε παιχνίδι στον Manny Pacquiao.

Μπορεί το συγκεκριμένο προφίλ να είναι 100% fake αλλά δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μάθουμε επιτέλους ποια θα είναι η πραγματική αντίδραση του Ιρλανδό στις δηλώσεις περί ρατσισμού του Mayweather. Να θυμίσουμε πως ο καλύτερος πυγμάχος της εποχής μας στο κομμάτι των δηλώσεών του είχε αναφερθεί και στην Ronda με το ίδιο στυλ…