26/04/2024

Έτοιμος ο Πλασάρης για το GFC 5!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος Πλασάρης στο BEST FIGHTER 2013 όπου κέρδισε με εντυπωσιακό Νοκ Άουτ τον πρωταθλητή της διοργάνωσης MCP Άγγελο Χριστοδουλίδη. Θυμίζουμε ο μαχητής της Αρμάγος team έχει ήδη ανακοινωθεί για το GFC 5 της 25ης Ιανουαρίου στο κλειστό του Tae Kwon Do. Με αντίπαλο τον κορυφαίο 77ρη Αλέξη Νικολακόπουλο η μάχη αυτή αναμένεται να συναρπάσει ενώ πρόκειται πια για τους 2 κορυφαίους της κατηγορίας χωρίς αμφισβήτηση.

«Μια κουβέντα έχω να πω για το GFC ,ανυπομονώ..θα προσπαθήσω να είμαι ποιο έτοιμος σε όλους τους τομείς γιατί παίζω απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αθλητή και έμπειρο! Δεν θα πω τι θα δει ο κόσμος από μένα εκεί, θα τους προσκαλέσω να είναι όλοι εκεί! Εγώ θα έρθω από την Θεσσαλονίκη θα τα δώσω όλα για όλα όπως δεν με έχουν ξαναδεί ποτέ και μια φράση έχω να πω! ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!»
 
Αυτό δήλωσε ο μεγάλος νικητής του «ξεκαθαρίσματος» της Βορείου Ελλάδος που το πανηγύρισε ιδιαίτερα μετά.
 
«Ήθελα πολύ αυτή την νίκη διότι έλειπα από το τουρνουά που είχε κατακτήσει την ζώνη ο Άγγελος διότι ετοιμαζόμουν για έναν αγώνα στο εξωτερικό και ο κόσμος είχε αμφιβολίες για το ποιος είναι ο καλύτερος στην βόρεια Ελλάδα! Ελπίζω μετά από αυτή τη νίκη να ξεκαθάρισα τις υποψίες ορισμένων!» είπε ο ίδιος εξηγώντας το ξέσπασμά του!
 
Τέλος, εντύπωση έκανε και η, επιτυχημένη εκ του αποτελέσματος, επιλογή του να κρατήσει όλη την μάχη στο όρθιο και να μην προσπαθήσει να πάει τον αντίπαλό του στο έδαφος όπου ειδικεύεται. Έδειξε τρομερή βελτίωση και τεχνικά και τακτικά στην πυγμαχία του κερδίζοντας σχεδόν κάθε εναλλαγή μέχρι το νοκ άουτ.
 
«Όλες μου η νίκες μέχρι τώρα είναι σχεδόν με υποταγές. Είχα στο μυαλό μου το νοκ αουτ, έπαιξα ακούγοντας τις εντολές του προπονητή μου και κέρδισα. Ήθελα να αποδείξω ότι έχω βελτιωθεί πολύ στην όρθια μάχη».
 
Περισσότερες πληροφορίες για το GFC στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook:
 
GFC , Cage by Ventouras