26/04/2024

Έτοιμος για ΜΜΑ ο Εξακουστίδης!

Ανακοίνωση εκδόθηκε από την Hellas Top Team με αφορμή τη σύναψη συνεργασίας με τον Σταύρο Εξακουστίδη ο οποίος ξεκινάει ΜΜΑ καριέρα. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Σταύρος Εξακουστίδης ήδη έναν μήνα εξασκείται στην Hellas Top Team με σκοπό να αγωνισθεί στο μέλλον και στο άθλημα των mma.

Ο δάσκαλος Δημητρίου Δημήτρης λέει για τον Εξακουστίδη: Εδώ και λίγο καιρό ο Σταύρος παράλληλα με τις προπονήσεις του στο kick- Thai boxing με τον Νάσο Αργυρόπουλο προπονείται και στο mma -grappling σε δύο δίωρες προπονήσεις την εβδομάδα. Θεωρώ ότι είναι από τους αθλητές που ¨το έχουν¨ εφόσον βλέπω βελτίωση με κάθε προπόνηση. Παλεύει καλά τόσο στο όρθιο όσο και στο έδαφος και γρήγορα θα θυμίζει αθλητή των mma.

Ο Σταύρος Εξακουστίδης δηλώνει: Πάντα ήθελα να ασχοληθώ  με τις mma γιατί είναι το πιο ολοκληρωμένο μαχητικό άθλημα. Τώρα ύστερα από έναν μήνα προπονήσεων με τον δάσκαλο Δημητρίου Δημήτρη νιώθω ότι σύντομα θα αγωνιστώ στο κλουβί. Η κατηγορία μου είναι τα -61 kg  αλλά είμαι διατεθειμένος να παίξω και στα -66 kg  ή ακόμα και παραπάνω διότι έχω στον νου μου κάποιους αθλητές που θα ήθελα να αντιμετωπίσω.»