27/04/2024

Έριξε «άκυρο» στο King Arthur o Conor McGregor

Μετά το τελευταίο XXX όπου αρνήθηκε ρόλο για να προετοιμαστεί καλύτερα για την ρεβάνς με τον Nate Diaz, μαθεύτηκε ότι ο Ιρλανδός είχε αρνηθεί και την συμμετοχή και σε άλλη μια ταινία, το «King Arthur» που προβάρετε αυτές τις ημέρες στους κινηματογράφους ως εισπρακτική αποτυχία δυστυχώς. 


Η ταινία γράφτηκε ως μια μίξη του Game of Thrones με το «Snatch» του Guy Ritchy, που σκηνοθέτησε και το King Arthur, οπότε χρειαζόντουσαν μια διαφορετική προσέγγιση στον Αρθούρο. Ο πρωταγωνιστής Charlie Hamman (Sons of Anarchy) την βρήκε στο πρόσωπο του Conor McGregor τον οποίο μελέτησε και σαν χαρακτήρα αλλά και στην κινησιολογία του. Μάλιστα ο Guy Ritchy τον προσέγγισε για να του δώσει κάποιο ρόλο στην ταινία αλλά ο Conor αρνήθηκε γιατί είχε να προετοιμαστεί για κάποια μάχη.

«Καθώς προετοιμαζόμασταν για τις σκηνές μάχης, είδαμε πολλά βίντεο του Conor McGregor γιατί αυτό το στυλ θέλαμε. Αυτό το πολύ έντονο, συγκεντρωμένο, γρήγορο σαν αστραπή, στυλ που τον χαρακτηρίζει ήταν αυτό που ψάχναμε και στήσαμε την σωματοδομή του πρωταγωνιστή πάνω του. Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε και για κάποιο ρόλο στην ταινία αλλά το αρνήθηκε καθώς έκανε προετοιμασία για κάποια μάχη εκείνη την εποχή και δεν ήθελα να χαλάσει την προσοχή του» δήλωσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης.

Με δεδομένο ότι τα γυρίσματα έγιναν μέσα στο 2015 από τον Φεβρουάριο και μετά, το πιο πιθανό είναι ότι τον πέτυχαν πριν τις μάχες με τον Mendes και τον Aldo που σημαίνει ότι θα διεκδικούσε την ζώνη και είναι λογικό να μην θέλει να χάσει χρόνο.