28/04/2024

Έπος: Ανατροπή στην ανατροπή και νίκη του Poirier επί του Chandler

O σπουδαίος Poirier διαχειρίστηκε την ορμή του Chandler και έβαλε τέλος στην σεμνή τελετή

Το ματς της χρονιάς έγινε πριν από λίγο με τον Dustin Poirier να βάζει την σφραγίδα του στην επική μάχη με τον Michael Chandler. O Chandler ήταν αυτός που μπήκε σαν… σίφουνας όμως μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ο Poirier ισορρόπησε το ματς και απείλησε να το τελειώσει.

Ο Chandler δεν το έβαλε κάτω και κυριάρχησε στον δεύτερο γύρο κρατώντας στο έδαφος τον Poirier καθ’όλη την διάρκεια. Η εικόνα του ματς όμως έδειχνε πως αργά η γρήγορα, ο Poirier λόγω αντοχής θα μπορούσε να το τελειώσει.

Έτσι έγινε στο δεύτερο λεπτό του τρίτου γύρου, με τον Poirier να παίρνει τον έλεγχο στο έδαφος και τελικά να φτάνει στο rear naked choke. Η κακή σχέση των δύο αθλητών διατηρήθηκε και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ειδικότερα από την πλευρά του Poirier που δεν έδειχνε διάθεση να συμφιλιωθεί με τον αντίπαλο του.

Ο Poirier επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα από τον Charles Oliveira και μπαίνει ξανά σε τροχιά τίτλου. Αυτή την φορά θα χρειαστεί να κυνηγήσει τον Islam Makchachev που είναι ο πρωταθλητής της lightweight κατηγορίας.

O Chandler από την άλλη είναι ένας μαχητής που προσφέρει σούπερ θέαμα σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο οι νίκες έρχονται δύσκολα .Συνολικά σε πέντε αγώνες στο UFC έχει τρεις ήττες.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The MMA world 🇹🇯 (@the_worldmma)

Διαβάστε περισσότερα:

Tate vs Paul: Συναντήθηκαν για πρώτη φορά και φούντωσαν τα σενάρια για μάχη

Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Πέρασε…αέρα από την Σερβία και επέστρεψε με ζώνη WBF!

WBC: Όρισε την μάχη Wilder vs Ruiz και ο νικητής παίζει με τον Fury