29/03/2024

Έξι στράικερς που ξεχωρίζουν στις MMA

Το striking είναι ίσως το πιο ψυχαγωγικό κομμάτι στις μικτές πολεμικές τέχνες.


Η όρθια μάχη προσφέρει σπουδαία νοκ άουτ και θέαμα καταλαμβάνοντας την κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Πάμε να δούμε έξι αξιοσημείωτες περιπτώσεις.

Michael Page 

O Venom έχει ρεκόρ 13-0, με οκτώ νοκ άουτ στην όρθια μάχη. Αλησμόνητο το φοβερό γόνατο στο Bellator με τον Evangelista Santos που βρίσκεται μέσα στις κορυφαίες στιγμές της τελευταίας δεκαετίας στο κλουβί.

 Sean O’Malley

O Sugar είναι η νέα δύναμη στις MMA. Μόλις 23 ετών και φοβερός τεχνίτης έχει έξι νοκ άουτ με 10 νίκες στο σπορ. Το lifestyle του θυμίζει κάτι από αδέρφια Diaz και κεντρίζει το ενδιαφέρον.

 Zabit Magomedsharipov 

Σκληρός μαχητής με 15 νίκες και έξι νοκ άουτ στο όρθιο. Ο  Zabit Magomedsharipov είναι αθλητής που θα βρει τρόπο να σε… σβήσει, είτε στο όρθιο είτε στο έδαφος. Ο 27χρονος Ρώσος ετοιμάζεται για τον Yair Rodriguez στις 8 Σεπτεμβρίου.

Israel Adesanya

Έχει ένα απίστευτο ποσοστό νοκ άουτ με 12 στα 14 παιχνίδια. Έχει φοβερές επιλογές στο παιχνίδι του και είναι ένας από τους καλύτερους μαχητές της σεζόν που διανύουμε. Βοηθάει το πολύ καλό background του στο kickboxing.

Darren Till

Τον είδαμε από κοντά στο UFC της Πολωνίας απέναντι στον Cerrone και μπορούμε να πούμε πως έχει φοβερά σωματικά προσόντα. Είναι…μακρύς και γρήγορος, κι αν δεν του κόψεις την φόρα και κάνει το παιχνίδι του, δεν υπάρχει ελπίδα. Έχει 10 νοκ άουτ σε 17 παιχνίδια.

Conor McGregor

Ένας από τους καλύτερους striker όλων των εποχών στο UFC. O Iρλανδός είναι καλός πυγμαχικά, έχει τρομερή ευστοχία εξ’ ου και τα 18 νοκ άουτ σε 21 παιχνίδια. Το αριστερό του χέρι είναι που κάνει την ζημιά αλλά και το σωστό timing που έχει όταν επιτίθεται.