26/04/2024

Έξι πρωταθλητές του UFC που έχασαν τον τίτλο τους το 2019

Η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί ως αυτή των…ανατροπών αφού πολλοί κραταιοί πρωταθλητές έχασαν τα…σκήπτρα στο UFC. 


Πάμε να δούμε τους έξι πρωταθλητές που έχασαν τον τίτλο τους στο UFC.

TJ Dillashaw

Εκτός του ότι τα έκανε μαντάρα αφού βρέθηκε ντοπαρισμένος ο Tj Dillashaw κατάφερε να χάσει από τον συναρπαστικό Henry Cejudo.

Πλέον ασχολείται περισσότερο με το instagram αφού είναι τιμωρημένος και περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Rose Namajunas

Δεν αποτελεί έκπληξη στην συγκεκριμένη κατηγορία η αλλαγή της πρωταθλήτριας. Αφού η Namajunas πήρε τον…αέρα της Joanna Jedrzejczyk, έχασε τον τίτλο από την Jessica Andrade.

Η Βραζιλιάνα δεν τον κράτησε πολύ αφού ήρθε ουρανοκατέβατη η Weili Zhang και πήγε για πρώτη φορά τον τίτλο στην Κίνα!

Daniel Cormier

Στην συνείδηση μας είναι ένας αειθαλής πρωταθλητής. Έχασε τον τίτλο από τον Stipe Miocic λίγο πριν την εκπνοή της καριέρας του.Τώρα το χιλιοσκέφτεται να τον διεκδικήσει αλλά μπορεί και να γίνει η έκπληξη και να αποσυρθεί.

Tyron Woodley

Ο Woodley ήταν ένας από τους πιο σταθερούς πρωταθλητές της welterweight κατηγορίας όμως βρήκε…τείχος απέναντι στον Kamaru Usman. Πλέον ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει στον θρόνο του και αυτό θα γίνει με μία ρεβάνς.

Jessica Andrade 

Δεν χάρηκε για πολύ τον τίτλο της η Jessica Andrade που έπεσε θύμα έκπληξης από την άγνωστη Weili Zhang.

Ουσιαστικά η Βραζιλιάνα δεν κατάφερε ούτε μία υπεράσπιση και τώρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο και παιχνίδια για νέο title shot.

Robert Whittaker

Ο Israel Adesanya δεν…παίζεται και απεδείχθη απέναντι στον Robert Whittaker. Ο Αφρικανός κατέκτησε την ζώνη πανηγυρικά και η επόμενη δοκιμασία του θα είναι ο Paulo Costa σε ένα…διαστημικό match up.