25/04/2024

Έλληνες μαχητές στις επάλξεις: Αγώνες που έχουν ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες

Σειρά ανακοινώσεων τις τελευταίες εβδομάδες με τα εγχώρια event να είναι σε πρώτο πλάνο.


Προς τέλος Σεπτεμβρίου πάει το Iron Challenge χωρίς να έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση, ενώ Prive Boxing, Hall of Champions, Fight Night 4, MMA Challenge Pro, Open Championship, Cage Survivor, Versus και Champions Night έχουν δώσει κάποια ζευγάρια και ημερομηνίες.

Ξεκινάμε με τον μήνα Σεπτέμβριο όπου στις 7 Σεπτεμβρίου στον Καναδά ο Γιάννης Μπιρμπίλης απέναντι στον Arturo De La Cruz  ευελπιστεί να κάνει το καρέ των νικών, καθώς είναι ήδη στο 3-0, στο στυλ της πυγμαχίας.

Την ίδια μέρα η Ελένη Γάθη αγωνίζεται στην Μάλτα με την Krista Azzorpardi σε αγώνα MMA.Μία μέρα μετά ο Στέργος Μικκιός ρίχνεται στην μάχη του ONE FC με τον Han Zi Hao.

Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Μελέτης Κακουμπάβας πάει στην Εσθονία για την μεγάλη ρεβάνς με τον Mirko Moisar. Δύο μέρες μετά ο Σταύρος Εξακουστίδης μπαίνει στην μάχη του Κ-1 με τον προκλητικό Ιάπωνα  Κoji.

Τον Οκτώβριο ξεκινούν τα εγχώρια ντέρμπι στο Boxing Prive με Παίσιο vs Καβαλάρη και Ριτζάκη vs Δεληκωστίδη στο μποξ. Στις 13 Οκτωβρίου η Χριστίνα Χάρις Στελλίου κοντράρεται με την Branka Arambašić στο Hall of Champions. Εκεί θα αγωνιστεί και ο έμπειρος Ιωάννης Μποτόνης.
Την ίδια μέρα διεξάγεται και το ιστορικό Champions Night.

Στις 27 Οκτωβρίου ένα τεράστιο ματς περιμένει τον Βασίλη Κακαρίκο με έναν από τους κορυφαίους kickboxers του πλανήτη, τον Tayfun Ozcan στο Enfusion. Την ίδια μέρα ο Κώστας Σαρκίρης πάει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει τον Nicola Mammini. Στο Fight Night 4 Πιστόπουλος εναντίον Κυριακίδη για ζώνη WKU.

O Νοέμβριος περιλαμβάνει δύο event ένα kickboxing και MMA. Ο λόγος για το Versus που πέρσι έκανε event- ρεκόρ ενώ και το Cage Survivor είναι στις επάλξεις.
Στις αρχές της σεζόν το μεγάλο παιχνίδι του Αλέξη Σαββίδη με τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη στο MMA Challenge Pro, ενώ το βασικό ματς πλαισιώνει το Καμενίτσα vs Νέτζα, εξίσου σημαντικό.

Στις 16 Μαρτίου γίνεται το Open Championship με Ουσμάν, Πρίφτη, Μυτιλινάκη και άλλους να αγωνίζονται στο event.

*Mε ενδιαφέρον αναμένουμε και την ανακοίνωση της μάχης του Γιάννη Σκορδίλη στο Glory, ενώ μέσα στην χρονιά περιμένουμε να αγωνιστεί και ο Φλοριάν Μάρκου στην Ελλάδα.

Photo Εξακουστίδη- Κακαρίκου: Studio Karteris